Povezane vesti

Ebrahim Raisi je novi predsjednik Irana

Al Jazeera 19.06.2021
Na predsjedničkim izborima u Iranu pobijedio je Ebrahim Raisi, pošto je osvojio povjerenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su u petak izašli na birališta. Organizacija Amnesty International – AI osudila je danas izbor Ebrahima… »

Putin čestitao izbornu pobedu budućem predsedniku Irana

Vesti online 19.06.2021
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je danas izbornu pobedu budućem predsedniku Irana, doskorašnjem sudiji i predstavniku tvrde političke struje Ibrahimu Raisiju. Ruski predsednik je izrazio nadu “u dalji razvoj konstruktivne… »

Erdogan čestitao Raisiju na izbornoj pobedi u Iranu

Vesti online 19.06.2021
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan čestitao je danas Ibrahimu Raisiju pobedu na subotnjim predsedničkim izborima u Iranu izrazivši uverenje da će saradnja dve susedne države ojačati tokom Raisijevog mandata. Raisi, dosadašnji sudija Vrhovnog… »

Novi predsednik Irana je Ebrahim Raisi

Politika 19.06.2021
TEHERAN- Na predsedničkim izborima u Iranu pobedio je Ebrahim Raisi, pošto je osvojio poverenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su upetak izašli na birališta, saopštila je izborna komisija. Šef izborne komisije Džamal Orf je, u… »

Ko je novi predsednik Irana? Sedeo u zloglasnom "veću smrti"

B92 19.06.2021
Ultrakonzervativac Ebrahim Raisi novi je predsednik Irana, saopštili su tamošnji zvaničnici. On je dobio najviše glasova na predsedničkim izborima koje je, između ostalog, obeležio i bojkot kritičara režima, zbog neuspelih ekonomskih reformi i… »

Putin čestitao: "Nadam se daljem razvoju konstruktivne saradnje"

B92 19.06.2021
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je danas izbornu pobedu budućem predsedniku Irana Ibrahimu Raisiju. Ruski predsednik je izrazio nadu "u dalji razvoj konstruktivne bilateralne saradnje", izveštava Rojters pozivajući se na rusku… »

Putin čestitao izbornu pobedu budućem predsedniku Irana

Blic 19.06.2021
Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin čestitao je danas izbornu pobedu budućem predsedniku Irana, doskorasnjem sudiji i predstavniku tvrde političke struje Ibrahimu Raisiju. Ruski predsednik je izrazio nadu "u dalji razvoj konstruktivne… »

Iran dobio novog predsednika: Ajatolahov favorit i predstavnik tvrde političke struje

Pravda 19.06.2021
Na predsedničkim izborima u Iranu pobedio je Ebrahim Raisi, pošto je osvojio poverenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su upetak izašli na birališta, saopštila je izborna komisija. Šef izborne komisije Džamal Orf je, u… »

Iran dobio novog predsednika

Vesti online 19.06.2021
Na predsedničkim izborima u Iranu pobedio je Ebrahim Raisi, pošto je osvojio poverenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su u petak izašli na birališta, saopštila je Izborna komisija. Šef Izborne komisije Džamal Orf je, u… »

Novi predsednik Irana - Ibrahim Raisi: Žestoki kritičar Zapada, ajatolahov favorit, a bio je član "panela smrti"

Blic 19.06.2021
Na predsedničkim izborima u Iranu pobedio je Ibrahim Raisi, pošto je osvojio poverenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su u petak izašli na birališta, saopštila je izborna komisija. Šef izborne komisije Džamal Orf je, u… »

Ebrahim Raisi novi predsednik Irana

Glas Amerike 19.06.2021
TEHERAN — Konzervativni sudija Ebrahim Raisi novi je predsednik Irana, saopštili su tamošnji zvaničnici. On je dobio najviše glasova na predsedničkim izborima koje je, između ostalog, obeležio i bojkot kritičara režima, zbog neuspelih… »

Iran: Jedini umereni kandidat na predsedničkim izborima priznao Raisiju pobedu

Novi magazin 19.06.2021
Jedini umereni kandidat na predsedničkim izborima u Iranu Abdulnaser Hemati, bivši šef Centralne banke, priznao je jutros poraz i čestitao je pobedu Ebrahimu Raisiju. Pobedu Raisiju, koji predvodi pravosudni sistem zemlje, čestitao je i bivši… »

Iran: Novi predsednik je Ebrahim Raisi

RTV 19.06.2021
TEHERAN - Na predsedničkim izborima u Iranu pobedio je Ebrahim Raisi, pošto je osvojio poverenje 17,8 miliona glasača, od 28,6 miliona Iranaca koji su upetak izašli na birališta, saopštila je izborna komisija. Šef izborne komisije Džamal Orf je, u… »

Hamneijev favorit slavi: Rezultati izbora u Iranu još nisu objavljeni, a svi već čestitaju Raisiju

Blic 19.06.2021
Iranski predsednički kandidat Abdolnaser Hemati čestitao je svom suparniku Ebrahimu Raisiju na pobedi na jučerašnjim izborima, u trenutku dok se prebrojavanje glasova nastavlja. - Nadam se da će vaša vlada pod vođstvom vrhovnog vođe ajatolaha Ali… »

Nada u prosperitet nacije: U Iranu čestitke Raisiju na pobedi i pre objave rezultata

Večernje novosti 19.06.2021
Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi - Nadam se da će vaša vlada pod vođstvom vrhovnog vođe ajatolaha Ali Hamneija doneti olakšanje i prosperitet našoj naciji - rekao je Abdolnaser Hemati, bivši guverner centralne banke i jedan od tri protivkandidata… »

Vesti dana »