Povezane vesti
Zvezda mora da pravi velike promene i to nije dobro: Dejan Radonjić o Nikoli Ivanoviću, Luki Mitroviću i novom timu!
Mondo 19.06.2021
"Uveren sam da ćemo napraviti tim koji ce biti konkurentniji na evro sceni i koji ce imati više pobeda nego minule sezone", rekao je Zvezdin trener Dejan Radonjić. "Uveren sam da ćemo napraviti tim koji ce biti konkurentniji na evro sceni i koji ce… »
Dejan Radonjić: Velike promene neophodne, ali nisu mi drage
Sportski žurnal 19.06.2021
Učinićemo sve da prevaziđemo te okolnosti i pređemo granice realnog, a realno je da u Evroligi budemo bolji, kaže trofejni stručnjak. Crvena zvezda je u petak veče izazvala košarkaški zemljotres. Prvo je objavila dogovor sa Nikolom Ivanovićem… »
Vreme je za ''bombu leta'', ali Partizanovu?!
Sportske.net 19.06.2021
Košarkaška letnja pijaca se odjednom zahuktala juče u popodnevnim časovima, kada je Crvena zvezda ozvaničila dva velika pojačanja, i to iz redova podgoričke Budućnosti - dovela je plejmejkera Nikolu Ivanovića i krilnog centra Luku Mitrovića, uz… »
Euforija među ''Delijama'', koga još žele u Zvezdi?
Sportske.net 19.06.2021
Crvena zvezda je prošle sezone zadala težak udarac Partizanu dovođenjem Korija Voldena, što se pokazalo kao sjajan potez, a večeras je nešto slično uradila i rivalu iz Podgorice, ekipi Budućnosti, iz koje je dovela Nikolu Ivanovića i Luku… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana