Повезане вести
Штимац на страни Јокића: Наравно да ћу да га браним, са Николом сам делио радост у Рију
Вечерње новости 19.06.2021
ФОТО: Н. Параушић Некадашњи центар Црвене звезде истиче да најбољег играча НБА лиге не треба осуђивати. - Мислим да не треба људи да реагују како реагују. Ја бих се вратио на Рио, ми смо освојили сребро са њим у тиму. Ја сам… »
Наравно да ћу да браним Јокића! Саиграч из репрезентације поручио - знам шта се дешава, мало сам више упућен
Мондо 19.06.2021
Сада се око одлуке Николе Јокића да не игра за национални тим огласио и његов саиграч из репрезентације. Сада се око одлуке Николе Јокића да не игра за национални тим огласио и његов саиграч из репрезентације. Никола Јокић је… »
‘Доста је дао Србији, баш као Новак’: Док га једни пљују, други га разумеју – и Владимир Штимац стао на Јокићеву страну!…
Хот спорт 19.06.2021
Штимац је Николу Јокића упоредио са Новаком Ђоковићем. Никола Јокић саопштио је да овог лета неће обуће репрезентативни дрес, а његова одлука је српску јавност поделила на пола, има оних који га разумеју, а и оних који су осули… »
Штимац брани Јокића: Дао је већ много Србији
Моззарт спорт 19.06.2021
„Треба знати да је он одиграо 109 мечева“, поручио је искусни центар. Одлука Николе Јокића да се не одазове позиву селектора Србије Игора Кокошкова поделила је српску јавности. Једни бране најкориснијег играча НБА лиге речима да… »
Јокић хоће да игра сваки меч, не можемо да му забранимо: Денвер се огласио о Николи, било речи и о наступу за Србију!
Мондо 19.06.2021
Сада се и главни човек Денвера огласио о Николи Јокићу и његовом наступу на Олимпијским играма! Сада се и главни човек Денвера огласио о Николи Јокићу и његовом наступу на Олимпијским играма! Никола Јокић дефинитивно неће… »
Штимац: ''Наравно да ћу да браним Јокића''! Да ли је Србија заборавила Рио?
Спортске.нет 19.06.2021
Бивши репрезентативац Србије Владимир Штимац гостовао је јутрос у Јутарњем програму на ТВ Прва, а главна тема разговора био је ''случај Јокић'' и одлука најкориснијег играча НБА лиге да овог лета не наступи за репрезентацију… »
Вести дана »

Руски дронови кршили ваздушни простор земаља чланица НАТО: Реаговало Министарство спољних послова Велике Британије
Еуроневс пре 1 сатјош 25 повезаних

Пољопривредници: Радикализоваћемо протест ако држава не испуни захтеве
Нова економија пре 32 минутајош 37 повезаних

Временска прогноза за уторак, 16. септембар: Претежно сунчано и топло, увече киша
Нови магазин пре 2 сатајош 28 повезаних

Студенти анализирали сузавац коришћен 5. марта: Полиција користила опаснији гас
Машина пре 5 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних