Повезане вести
Огласио се клинац којем је Ноле поклонио рекет: “Загрлио ме је, рекао сам му: “Ноле, велики си””
Вести онлине 19.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић победио је Стефаноса Циципаса у овогодишњем финалу Ролан Гароса, и то, после великог преокрета за који је делом заслужна и “подршка” из првог реда трибина. Био је то Матео, мексички дечак… »
Новаков рекет нема цену, дечак ће га чувати! Огласио се Матео, ком је Ђоковић поклонио део историје! (фото)
Мондо 19.06.2021
Млади Матео постао звезда након што му је Новак Ђоковић поклонио рекет након финала Ролан Гароса. Млади Матео постао звезда након што му је Новак Ђоковић поклонио рекет након финала Ролан Гароса. Новак Ђоковић је направио… »
‘То искуство нема цену’: Коначно се огласио клинац коме је Новак улепшао живот – открио је шта му је рекао српски ас!
Хот спорт 19.06.2021
Дечак који је за врло кратко време доспео у центар пажње коначно је отворио душу. Љубитељи тениса имали су прилику да гледају спектакл у финалу Ролан Гароса, где су се састали најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Стефанос… »
Новак усрећио још једног дечака, а то нисте могли да видите
Нова 19.06.2021
Новак Ђоковић је након финала Ролан Гароса против Стефаноса Циципаса прославио титулу и са навијачима који су га подржавали све време. Шест дана након финала читава планета зна прича о деветогодишњем Матеу и снимку који је… »
Откривен идентитет дечака са рекетом: Викао сам на Новака
Нова 19.06.2021
Не престаје да се прича о дечаку коме је Новак Ђоковић поклонио рекет након финала Ролан Гароса, а "ЕСПН" је објавио и прву изјаву деветогодишњег Матеа. У низу различитих информација се најпре појавила прича о седмогодишњем… »
Новаков гест нема цену! Јавио се Матео, клинац коме је најбољи тенисер света поклонио рекет (фото)
Вечерње новости 19.06.2021
Фото: Ролан Гарос Подршка је стизала од сада већ добро познатог дечака који је за то награђен шампионским рекетом. Његово име је Матео, долази из Мексика и тренира фудбал, али много воли тенис и Нолета. - Нисам знао да ме… »
Вести дана »
Спектакл: Енглеска победила Француску 6:4 и освојила треће место на Мундијалу
BBC News пре 4 сатијош 17 повезаних
Млади кошаркаши Србије обезбедили бар сребро: У финалу Европског првенства против Словеније
Радио 021 пре 41 минутајош 4 повезане
Вучић: Победничка кампања СНС ће имати много фаза, последњи део до сада невиђен
Данас пре 11 сатијош 1 повезана