Povezane vesti
Da li Marin Le Pen maršira ka Jelisejskoj palati
Nova 19.06.2021
Francuzi u nedelju izlaze na regionalne izbore koji se smatraju poslednjim testom pred najvažnije predsedničke izbore. Desničari Marin Lepen imaju dobre šanse da osvoje neke regione. Ankete su dobro znamenje za Nacionalno okupljanje (bivši Nacionalni… »
Lepen maršira ka Jelisejskoj palati?
Dojče vele 19.06.2021
Francuzi u nedelju izlaze na regionalne izbore koji se smatraju poslednjim testom pred najvažnije predsedničke izbore. Desničari Marin Lepen imaju dobre šanse da osvoje neke regione. Ankete su dobro znamenje za Nacionalno okupljanje (bivši Nacionalni… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 43 minutajoš 11 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 59 minutajoš 8 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 3 satajoš 3 povezane