Povezane vesti
Radnički u ofanzivi: Potpisao i Duronjić
Mozzart sport 19.06.2021
Na Čair stigao i doskorašnji ofanzivac TSC-a. Radnički je nastavio sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Na veliko zadovoljstvo trenera Nenada Lalatovića. Posle Damira Kahrimana, Nikole Vujadinovića, Vukadina Vukadinovića Aleksandra Pejovića, ugovor… »
Radnički doveo peto pojačanje, stigao Duronjić iz TSC
Nova 19.06.2021
Fudbaler Borko Duronjić novo je pojačanje niškog Radničkog, objavio je ove subote klub. Duronjić je pre Radničkog nastupao za OFK Beograd, Voždovac i TSC. „Došao sam u veliki klub i veoma sam srećan zbog toga. Prilikom pregovora su mi predočene visoke… »
Lalatu stižu pojačanja kao na traci, doveo je već pola tima u Niš!
Sportske.net 19.06.2021
Fudbaler Borko Duronjić novo je pojačanje niškog Radničkog, objavio je danas klub. Duronjić je pre Radničkog nastupao za OFK Beograd, Voždovac i TSC. "Došao sam u veliki klub i veoma sam srećan zbog toga. Prilikom pregovora su mi predočene visoke… »
Igrački kadar na ‘Čairu’ je sve jači: Lalatoviću se ispunila još jedna želja – u Niš stigao doskorašnji igrač TSC-a!…
Hot sport 19.06.2021
Radnički nastavlja da jača svoje redove. Borko Duronjić (23) je novi fudbaler niškog tima. U pitanju je talentovani napadač, koji je prethodne dve sezone nastupao za TSC iz Bačke Topole i u tom klubu stekao punu afirmaciju. Pre toga je igrao Voždovac i… »
Vesti dana »
Potraga za osumnjičenim za smrtonosni napad na Paradi ponosa u Berlinu
Danas pre 34 minutajoš 27 povezanih
Ministar Glamočić: Švercom sa Kosova u Srbiju stigle i boginje koza i ovaca
Serbian News Media pre 4 minutajoš 19 povezanih
Vučić: Nadam se da ćemo pre kraja septembra završiti sve oko NIS-a, dok u strateškom dijalogu sa SAD neće biti lakih razgovora i odluka
Insajder pre 44 minutajoš 14 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 18 povezanih
Sunčano i do 34 stepena, ali uveče stižu pljuskovi sa grmljavinom: Kada sledi nova promena
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih