Povezane vesti

Neobični “posetioci” napravili pometnju u Novoj Varoši

IndeksOnline 19.06.2021
Nova Varoš – Već desetak dana stanovnici opštine Nova Varoš koji žive u širem centru grada suočavaju se sa nesvakidašnjim problemom. Njihovim ulicama svakodnevno šparta nekoliko jazavaca, što kod njih budi strah. Iako su u pitanju životinje… »

Novovarošane brinu Nezvani gosti: Jazavci špartaju centrom grada

Večernje novosti 19.06.2021
Foto: EPA Nezvani gosti, prema trdnjama građana, iz zlatarskih vrleti u potrazi za hranom, doselili su se u krug zatvorene fabrike "Sloga", odakle "patroliraju" centrom grada. O nesvakidašnjim posetiocima, ove planinske varošice obavešteno je lokalno… »

Jazavci haraju opštinom Nova Varoš: Nekoliko životinja naselilo se u centar, žiteljima ulivaju strah u kosti

RINA 19.06.2021
Jazavci haraju opštinom Nova Varoš: Nekoliko životinja naselilo se u centar, žiteljima ulivaju strah u kosti Nova Varoš – Već desetak dana stanovnici opštine Nova Varoš koji žive u širem centru grada suočavaju se sa nesvakidašnjim problemom… »

Jazavci opsedaju opštinu Nova Varoš, nekoliko njih naselilo se u sam centar

Glas Zapadne Srbije 19.06.2021
Nova Varoš – Već desetak dana stanovnici opštine Nova Varoš koji žive u širem centru grada suočavaju se sa nesvakidašnjim problemom. Njihovim ulogama svakodnevno šparta nekoliko jazavac, što kod njih budi strah. Iako su u pitanju životinje… »

Novovarošane uplašili nezvani gosti – jazavci špartaju centrom grada

PP media 19.06.2021
Nova Varoš – Žitelji šireg centra Nove Varoši, već duže od deset dana, strepe za svoju bezbednost, zbog nekoliko jazavaca, koje skoro svakodnevno viđaju kako špartaju gradskim ulicama. Nezvani gosti, prema trdnjama građana, iz zlatarskih vrleti… »

Vesti dana »