Povezane vesti
Ajatolah Hamnei pozdravio pobedu iranskog naroda na izborima: "Suprotstavio se onima koji mi žele zlo"
Blic 19.06.2021
Iranski verski vođa ajatolah Sejed Ali Hamnei pozdravio je danas iranski narod kao najvećeg pobednika na predsedničkim izborima održanim u petak. Hamnei je u poruci naveo da je "epski odziv na izborima 18. juna dodao još jednu blistavu stranicu u počast… »
Hamnei: Pozdravljam pobedu iranskog naroda na izborima
Nova 19.06.2021
Iranski verski vođa ajatolah Sejed Ali Hamnei pozdravio je danas iranski narod kao najvećeg pobednika na predsedničkim izborima održanim u petak. Hamnei je u poruci naveo da je „epski odziv na izborima 18. juna dodao još jednu blistavu stranicu u počast… »
Ajatolah Hamnei: Pobednik izbora je iranski narod
RTS 19.06.2021
Iranski vrhovni lider ajatolah Ali Hamnei rekao je da je iranski narod veliki pobednik izbora održanih u petak. Prebrojano je oko 90 odsto glasačkih listića, a prema tim rezultatima na predsedničkim izborima je pobedio Ibrahim Raisi. Ajatolah Hamnei je… »
Vesti dana »

„Rusija nema nameru da okonča rat u Ukrajini, 1:0 za Putina“: Reakcije svetskih lidera na susret Trampa i Putina
Danas pre 22 minutajoš 39 povezanih

Vuk Cvijić za N1: Bez ikakvog povoda policajac me poprskao nekim sredstvom, bio sam slep sat vremena
Cenzolovka pre 2 satajoš 13 povezanih

SRCE: Prijava protiv policijskog komandanta zbog zlostavljanja studentkinje i pretnji silovanjem
Bujanovačke pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice instalirala dodatnu opremu za praćenje „kretanja“ ploče na Prokopu
Nova ekonomija pre 57 minutajoš 20 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, lokalni pljuskovi i grmljavina, sutra svežije i nestabilno vreme
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 43 povezane