Povezane vesti
FOTO: Eko manifestacija "Neko tvoj" otvorena na platou Spensa
Moj Novi Sad 19.06.2021
Edukativno-kulturno-humanitarna manifestacija "Neko tvoj", koja na jedinstven način obeležava Svetski dan zaštite životne sredine održava se danas, nakon što je pre dve nedelje deo programa odložen zbog kiše. Član Gradskog veća za komunalne poslove… »
Eko manifestacija „Neko tvoj“ održana na platou Spensa
Dnevnik 19.06.2021
Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić prisustvovao je otvaranju Eko manifestacije „Neko tvoj“ na platou SPENS-a na kojoj su upriličeni edukativni programi o ekologiji za decu kao i humanitarna akcija prikupljanja donacije za pet… »
Eko manifestacija "Neko tvoj" održana na platou SPENS-a
RTV 19.06.2021
NOVI SAD - Član Gradskog veća za komunalne poslove Zdravko Jelušić prisustvovao je otvaranju Eko manifestacije "Neko tvoj" na platou SPENS-a na kojoj su upriličeni edukativni programi o ekologiji za decu kao i humanitarna akcija prikupljanja donacije za… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi sumnjaju da vlast u narednim danima sprema scenario eskalacije uličnog nasilja
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 23 povezane

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: najava trilateralnog sastanka i nastavak bezbednosnih garancija
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 60 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 6 minutajoš 34 povezane

Akademski plenum reagovao na izjave Ane Brnabić o tragediji u Novom Sadu
Glas Šumadije pre 4 satijoš 24 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 45 povezanih