Povezane vesti

Sedmogodišnja devojčica preminula posle nesreće kod Niša

Politika 20.06.2021
Njeni brat, sestra i roditelji su van životne opasnosti i zbrinuti su u niškom UKC. NIŠ – Devojčica rođena 2014. godine, koja je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko podneva nedaleko od Doljevca na autoputu Beograd-Niš, zadobila… »

Neprilagođena brzina verovatno uzrok nesreće kod Doljevca

Nova 20.06.2021
Neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja, kako se sumnja, jedan je od uzroka teške saobraćajne nesreće u kojoj je u subotu na auto-putu kod Doljevca nastradala šestogodišnja devojčica iz Beograda a troje članova njene porodice… »

Istraga tragedije kod Doljevca: Neprilagođena brzina i klizav put uzroci udesa u kojem je stradala devojčica (6)?

Blic 20.06.2021
Neprilagođena brzina stanju puta i uslovima saobraćaja, kako se sumnja, jedan je od uzroka je teške saobraćajne nesreće u kojoj je u subotu na auto - putu kod Doljevca nastradla šestogodišnja devojčica iz Beograda a troje članova njene porodice… »

Preminula devojčica povređena u udesu kod Doljevca

Radio 021 20.06.2021
Devojčica koja je bila teško povređena u udesu na auto-putu kod Doljevca podlegla je povredama. Ostalih četvoro članova porodice nisu životno ugroženi. Povređeno je dvoje odraslih i dvoje dece. Preminula šestogodišnja devojčica primljena je u… »

Preminula devojčica (7) povređena kod Doljevca

Nova 20.06.2021
Devojčica (7) iz Beograda povređena u današnjem udesu oko 13 sati kod Doljevca, preminula je u Univerzitetskom Kliničkom centru u Nišu. Uprkos naporima lekara i celokupnog medicinskog osoblja UKC Niš, devojčica rođena 2014. godine, povređena u… »

Tuga: Devojčica (6) koja je teško povređena u udesu kod Doljevca, podlegla povredama

Blic 20.06.2021
Uprkos naporima lekara i celokupnog medicinskog osoblja UKC Niš, devojčica (6), povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 13 sati, podlegla je kasno sinoć povredama. Dete je na prijemu u Urgentni centar dovezeno u stanju teškog… »

Nesreća kod Doljevca, devojčica podlegla povredama

RTS 20.06.2021
Devojčica koja je teško povređena u udesu kod Doljevca podlegla je povredama. Ostali članovi porodice nisu životono ugroženi. U saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Niš-Doljevac povređeno je dvoje odraslih i dvoje dece, dok je najmlađa… »

Devojčica (6) iz Beograda preminula posle udesa: Bila na respiratoru, lekari učinili sve da je spasu, ali uzalud

Mondo 20.06.2021
Ova teška saobraćajna nesreća desila se danas oko 13 časova. Ova teška saobraćajna nesreća desila se danas oko 13 časova. Z. H. (6) iz Beograda, devojčica koja je jutros sa svojom petočlanom porodicom doživela saobraćajnu nesreću kod… »

Vesti dana »