Повезане вести

Херој Немачке: Хтео да буде полицајац, али није могао због једне краће ноге! Са 18 година играо сеоски фудбал

Херој Немачке: Хтео да буде полицајац, али није могао због једне краће ноге! Са 18 година играо сеоски фудбал

Вечерње новости 20.06.2021
ФОТО: АП/Тањуг Својевремено је после меча Аталанте и Јувентуса Госенс тражио од Роналда дрес, а њхов одговор га је повредио. „После утакмице са Јувентусом желео сам да остварим сан, да имам Роналдов дрес. Након последњег… »
Доживео понижење од Роналда, узвратио шамаром на ЕУРО

Доживео понижење од Роналда, узвратио шамаром на ЕУРО

Нова 20.06.2021
Робин Госенс имао је меч из снова за Немачку против Португалије, нарочито због једне давнашње епизоде са Кристијаном Роналдом. Својевремено је после меча Аталанте и Јувентуса Госенс тражио од Роналда дрес, а њхов одговор га је… »
Како је немачки 'алкос' који никада није играо у Бундеслиги и ког је Роналдо смртно увредио разбио кристијана и португал?

Како је немачки 'алкос' који никада није играо у Бундеслиги и ког је Роналдо смртно увредио разбио кристијана и португал?

Спортал блиц 20.06.2021
На тренинге је умео да дође са задахом од силног испијања алкохола. Никада, заправо, није био у некој великој фудбалској академији, а није никада ни заиграо у Бундеслиги. Сада је херој Немачке. До пре седам месеци Робин Госенс… »
Роналдо, прођи ме се, САД ми не треба твој дрес: Кристијано га обрукао, а сад му се шмекерски осветио!

Роналдо, прођи ме се, САД ми не треба твој дрес: Кристијано га обрукао, а сад му се шмекерски осветио!

Мондо 20.06.2021
Кристијано Роналдо је био арогантан, а то му Робин Госенс није заборавио... Кристијано Роналдо је био арогантан, а то му Робин Госенс није заборавио... Немачки фудбалер Робин Госенс бриљира већ неколико година у Аталанти… »
Роналдо га је недавно понизио: Данас је Португалац запамтио Госенса

Роналдо га је недавно понизио: Данас је Португалац запамтио Госенса

Вечерње новости 19.06.2021
ФОТО: АП/Тањуг Немачка је у суботу разбила Португал, а Робин Госенс добио је шансу за сјајан реванш Кристијану Роналду. Сви и даље памте када је "спољни" Аталанте покушао да добије дрес од звезде Јувентуса, али му је… »
Немац није заборавио да Роналдо није хтео да му да дрес, а сада му је сервирао велику освету и ово открио о крају меча!

Немац није заборавио да Роналдо није хтео да му да дрес, а сада му је сервирао велику освету и ово открио о крају меча!

Спортал блиц 19.06.2021
Фудбалска репрезентација Немачке је нокаутирала актуелног првака, Португал, са 4:2 на ЕУРО 2002, а један од најбољих на терену - није желео дрес Кристијана Роналда. Робин Госенс се једном већ опекао. Тражио је, као члан… »

Вести дана »