Povezane vesti

Projekcije: Konzervativci vode na regionalnim izborima u Francuskoj

Slobodna Evropa 20.06.2021
Konzervativna degolistička stranka Republikanci ostvarila je najbolje rezultate na regionalnim izborima u Francuskoj, dok je krajnje desni Nacionalni fron Marin (Marine) Le Pen ostvario slabije rezultate od očekivanih, pokazuju projekcije agencija za… »

U Francuskoj prvi krug regionalnih izbora, Makron na najvažnijem testu

N1 Info 20.06.2021
U Francuskoj se održava prvi krug regionalnih izbora, koji se smatraju najvažnijim testom uoči predsedničkih izbora iduće godine na kojima će predsednik Emanuel Makron tražiti novi mandat. Gotovo 46 miliona ljudi ima pravo glasa. Sve će oči tokom… »

Prvi korak Marin le Pen ka jelisejskoj palati? Danas lokalni izbori u Francuskoj, Makron u velikom problemu!

Pravda 20.06.2021
U Francuskoj se danas održavaju lokalni izbori koji će biti test popularnosti liderke desnice Marin Le Pen i njenog umerenijeg imidža, manje od godinu dana pre narednih predsedničkih izbora. Prvi krug lokalnih izbora dolazi nakon teških godinu i po… »

Danas lokalni izbori u Francuskoj: Marin Le Pen ide ka velikoj pobedi?

B92 20.06.2021
U Francuskoj se danas održavaju lokalni izbori koji će biti test popularnosti liderke desnice Marin Le Pen i njenog umerenijeg imidža. Prvi krug lokalnih izbora dolazi nakon teških godinu i po dana ograničenja, policijskog časa i lokdauna zbog… »

U Francuskoj danas prvi krug regionalnih izbora

Novi magazin 20.06.2021
U Francuskoj se danas održava prvi krug regionalnih izbora, manje od godinu dana od predsedničkih izbora, tako da predstavljaju test za buduće kandidate na izborima šefa države zakazanim u proleće 2022. godine. Regionalni izbori su bili odloženi za… »

Marin LE pen juriša ka velikoj pobedi: Danas lokalni izbori u Francuskoj, Makronu preti veliki poraz

Večernje novosti 20.06.2021
Foto: Depositphotos/Printscreen Regionalni izbori su bili odloženi za tri meseca zbog epidemije korona virusa, i održavaju se u dva kruga, drugi je zakazan za 27. jun. Francuzi biraju savetnike 13 regiona u Francuskoj i dva u prekomorskim teritorijama… »

Veliki test za Makrona i le Pen: U Francuskoj se održava prvi krug lokalnih izbora

Blic 20.06.2021
U Francuskoj se danas održavaju lokalni izbori koji će biti test popularnosti liderke desnice Marin Le Pen i njenog umerenijeg imidža, manje od godinu dana pre narednih predsedničkih izbora. Prvi krug lokalnih izbora dolazi nakon teških godinu i po… »

Vesti dana »

Preminuo Minja Subota

B92 pre 37 minutajoš 52 povezane

Dr Stevanović: Čeka nas prava opasnost na jesen

B92 pre 37 minutajoš 13 povezanih

U nedelju se igra 165. fudbalski večiti derbi

Sportski žurnal pre 1 satjoš 16 povezanih