Povezane vesti
Da sam selektor, nikada ih ne bih zvao u reprezentaciju: Grbović oštro o Pokuševskom i Smailagiću
Vesti online 20.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Japanu, a veliku glavobolju selektoru Kokoškovu, i razočarenje kod navijača izazvali su Nikola Jokić, kao i Aleksej Pokuševski i Alen Smailagić koji neće biti u… »
Grbović o smailagiću i pokuševskom: „Ja da sam selektor nikada u reprezentaciju ne bih zvao igrače koji su odbili da igraju za…
Hot sport 20.06.2021
Mladi košarkaši odlučili da propuste Olimpijske igre u Tokiju. Odluku Nikole Jokića o nenastupanju na predstojećim Olimpijskim igrama izazvala je dosta promenljive rekacije kod ljudi. U senci njegove odluke ostali su Alen Smailagić i Aleksej Pokuševski… »
Ko odbije da igra za Srbiju - nikad više u reprezentaciji: Legenda podigla glas! "Razumem Jokića, ali njih dvojicu..."
Mondo 20.06.2021
"Zbog igara u reprezentaciji te zovu Srbinom", poručio je Goran Grbović nakon odluke pojedinih igrača iz NBA da ne igraju za državni tim ovog leta na Olimpijskim igrama. "Zbog igara u reprezentaciji te zovu Srbinom", poručio je Goran Grbović nakon odluke… »
Pokuševski i Smailagić razbesneli Grbu: ''Da sam ja selektor...''
Sportske.net 20.06.2021
U senci burnih reakcija posle odluke Nikole Jokića da ovog leta ne nastupa za reprezentaciju Srbije ostale su iste takve odluke Alekseja Pokuševskog i Alena Smailagića koji tek počinju da grade svoju karijeru u NBA ligi. I dok je Jokić odigrao 109… »
"Sport je neka vrsta zamene za rat": Ko odbije da igra za Srbiju, nikad više u reprezentaciju
Večernje novosti 20.06.2021
Foto arhiva VN Dok čekamo i zvaničnu potvrdu tu odluke nakon razgovora sa selektorom Igorom Kokoškovim, stiglo je objašnjenje da MVP neće igrati zbog umora i trudnoće supruge Natalije Maćešić, a osim njega najvažniji turnir preskaču i Alen Smailagić i… »
Vesti dana »

Sukob demonstranata i policije u Novom Sadu: Pirotehnika, guranje, biber sprej - građani potisnuti sa platoa kod Filozofskog, ima povređenih
N1 Info pre 29 minutajoš 55 povezanih

Novinarku N1 privelo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

Potez koji obilazi planetu: Pogledajte dodavanje Jokića koje je opčinilo navijače! Ovo je nedopustivo, ne možete ovo da tražite od nas: Pešić ima ogromnu zamerku organizatorima!
Hot sport pre 25 minutajoš 46 povezanih

Srbija demolirala estoniju: Orlovi započeli Evrobasket ubedljivom pobedom! Pešić spasao jokićev rekord: Joviću falio poen za ovo dostignuće!
Hot sport pre 1 satjoš 59 povezanih