Повезане вести
Да сам селектор, никада их не бих звао у репрезентацију: Грбовић оштро о Покушевском и Смаилагићу
Вести онлине 20.06.2021
Кошаркашка репрезентација Србије припрема се за квалификациони турнир за Олимпијске игре у Јапану, а велику главобољу селектору Кокошкову, и разочарење код навијача изазвали су Никола Јокић, као и Алексеј Покушевски и Ален… »
Грбовић о смаилагићу и покушевском: „Ја да сам селектор никада у репрезентацију не бих звао играче који су одбили да играју за…
Хот спорт 20.06.2021
Млади кошаркаши одлучили да пропусте Олимпијске игре у Токију. Одлуку Николе Јокића о ненаступању на предстојећим Олимпијским играма изазвала је доста променљиве рекације код људи. У сенци његове одлуке остали су Ален… »
Ко одбије да игра за Србију - никад више у репрезентацији: Легенда подигла глас! "Разумем Јокића, али њих двојицу..."
Мондо 20.06.2021
"Због игара у репрезентацији те зову Србином", поручио је Горан Грбовић након одлуке појединих играча из НБА да не играју за државни тим овог лета на Олимпијским играма. "Због игара у репрезентацији те зову Србином", поручио је… »
Покушевски и Смаилагић разбеснели Грбу: ''Да сам ја селектор...''
Спортске.нет 20.06.2021
У сенци бурних реакција после одлуке Николе Јокића да овог лета не наступа за репрезентацију Србије остале су исте такве одлуке Алексеја Покушевског и Алена Смаилагића који тек почињу да граде своју каријеру у НБА лиги. И док је… »
"Спорт је нека врста замене за рат": Ко одбије да игра за Србију, никад више у репрезентацију
Вечерње новости 20.06.2021
Фото архива ВН Док чекамо и званичну потврду ту одлуке након разговора са селектором Игором Кокошковим, стигло је објашњење да МВП неће играти због умора и трудноће супруге Наталије Маћешић, а осим њега најважнији турнир… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 4 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава првог дана Велико интересовање за први корак уласка у процес легализације некретнина Први се пријавио још пре зоре
Дневник пре 6 минутајош 123 повезане
Уживо У Белгороду активирана противваздушна одбрана; Продоран удар: Расте број жртава
Б92 пре 1 сатјош 72 повезане
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 3 сатајош 22 повезане