Povezane vesti

Vučić poručio Crnogorcima: Sve što ste uradili, uradili ste protiv interesa srpskog naroda (VIDEO)

Vesti online 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom nedavno usvojene deklaracije o Srebrenici u skupštini Crne Gore, da sve što su uradili uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida. Vučić je, u… »

Izetbegović: Vučić nema snage da se suoči sa prošlošću

Nova 20.06.2021
Lider Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je da je Rezolucija Skupštine Crne Gore, kojom se osuđuje genocid u Srebrenici i zabranjuje njegovo negiranje, veliki korak ka prihvatanju istine o događajima iz 90-ih godine… »

Vučić o postupku Skupštine Crne Gore: ‘Daleko im lepa kuća’

Al Jazeera 20.06.2021
Predsjednik Srbije je kazao da je Skupština Crne Gore sve sto je uradila uradila protiv vitalnog interesa srpskog naroda. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je danas, povodom nedavno usvojene Rezolucije o Srebrenici u Skupštini Crne Gore, da… »

Vučić poslao jasnu poruku Crnoj Gori: "Daleko vam lepa kuća" VIDEO

B92 20.06.2021
Aleksandar Vučić prisustvovao je danas centralnoj manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. On se nakon završene manifestacije obratio medijima. Vučić se osvrnuo na napade na Srbiju od strane Crne… »

Vučić o usvajanju rezolucije o Srebrenici u Crnoj Gori: Daleko im lepa kuća

RTS 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je, povodom nedavno usvojene deklaracije o Srebrenici u Skupštini Crne Gore, da sve što su uradili, uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida. Vučić je, u izjavi… »

"Sve što su uradili, uradili su protiv interesa srpskog naroda"

RTV 20.06.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom nedavno usvojene deklaracije o Srebrenici u skupštini Crne Gore, da sve što su uradili uradili su protiv vitalnog interesa srpskog naroda, stavljajući mu tako žig genocida… »

Vučić odgovorio Crnoj Gori zbog rezolucije o Srebrenici: Namerno su želeli da stave žig našem narodu

Večernje novosti 20.06.2021
Foto: Printskrin/Pink Nakon ceremonije, u obraćanju za medije, Vučić je govorio i o napadima na Srbiju od strane Crne Gore. - U poslednjih godinu i po dana čujem da se Srbija meša u nečije unutrašnje odnose. Ko smo mi da danas erbitriramo između… »

Vesti dana »