Povezane vesti
Crnogorska Rezolucija o Srebrenici – jedno napisano, drugo protumačeno
N1 Info 20.06.2021
Osim što je iskorišćena za još jedno dnevnopolitičko prepucavanje Beograda i Podgorice, Rezolucija o Srebrenici koju je usvojila crnogorska skupština otvorila i pitanje odnosa Srbije prema osuđenim zločincima i zločinima. Ko targetira srpski narod i ko… »
Vučić na dan policije poručio crnogorskoj vladi: "Daleko im lepa kuća, mešaju se u nešto što ih se ne tiče! Srebrenica nije u…
Pravda 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju pojedinci… »
Vučić: Crna Gora bi da rezolucijom stavi žig na svakog pripadnika našeg naroda
N1 Info 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju pojedinci koji… »
Vučić o rezoluciji o Srebrenici: Srbija ne može da dozvoli zig kolektivne krivice
Blic 20.06.2021
Za Srbiju je važno da ekonomski napreduje, sarađuje sa svima u regionu i pokaže Bošnjacima koliki pijetet imamo za njihove žrtve, ali i da ne dozvoli da se stavi žig kolektivne krivice na srpski narod, što bi mnogi želeli -izjavio je predsednik… »
Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti doneta rezolucija o Srebrenici
Novi magazin 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju pojedinci… »
Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti rezolucije o Srebrenici
Slobodna Evropa 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u parlamentu Crne Gore "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda" jer se u njoj, kako je naveo, "ne pominju pojedinci koji su počinili… »
Vučić: Dok sam predsednik, neće biti rezolucije o Srebrenici
Nova 20.06.2021
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 38 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih