Повезане вести
Црногорска Резолуција о Сребреници – једно написано, друго протумачено
Н1 Инфо 20.06.2021
Осим што је искоришћена за још једно дневнополитичко препуцавање Београда и Подгорице, Резолуција о Сребреници коју је усвојила црногорска скупштина отворила и питање односа Србије према осуђеним злочинцима и злочинима. Ко… »
Вучић на дан полиције поручио црногорској влади: "Далеко им лепа кућа, мешају се у нешто што их се не тиче! Сребреница није у…
Правда 20.06.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће дозволити да се доношењем Резолуције о Сребреници у црногорском парламенту "стави колективни жиг на сваког припадника нашег народа", јер је резолуција уопштена и у њој… »
Вучић: Црна Гора би да резолуцијом стави жиг на сваког припадника нашег народа
Н1 Инфо 20.06.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће дозволити да се доношењем Резолуције о Сребреници у црногорском парламенту "стави колективни жиг на сваког припадника нашег народа", јер је резолуција уопштена и у њој се… »
Вучић о резолуцији о Сребреници: Србија не може да дозволи зиг колективне кривице
Блиц 20.06.2021
За Србију је важно да економски напредује, сарађује са свима у региону и покаже Бошњацима колики пијетет имамо за њихове жртве, али и да не дозволи да се стави жиг колективне кривице на српски народ, што би многи желели… »
Вучић: Док сам ја председник у Србији неће бити донета резолуција о Сребреници
Нови магазин 20.06.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да неће дозволити да се доношењем Резолуције о Сребреници у црногорском парламенту "стави колективни жиг на сваког припадника нашег народа", јер је резолуција уопштена и у њој… »
Вучић: Док сам ја председник у Србији неће бити резолуције о Сребреници
Слободна Европа 20.06.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да неће дозволити да се доношењем Резолуције о Сребреници у парламенту Црне Горе "стави колективни жиг на сваког припадника нашег народа" јер се у њој, како је навео, "не помињу… »
Вучић: Док сам председник, неће бити резолуције о Сребреници
Нова 20.06.2021
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 8 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 1 сатјош 21 повезана
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 2 сатајош 17 повезаних
Браво за Горњи Милановац: Осим онлајн платформи, објекти се могу легализовати и у сеоским МЗ ФОТО
Б92 пре 2 сатајош 31 повезана
Вучић: За НИС постоје три опције, крајњи рок за решење - 15 јануар
Н1 Инфо пре 8 минутајош 14 повезаних