Povezane vesti

Crnogorska Rezolucija o Srebrenici – jedno napisano, drugo protumačeno

Crnogorska Rezolucija o Srebrenici – jedno napisano, drugo protumačeno

N1 Info 20.06.2021
Osim što je iskorišćena za još jedno dnevnopolitičko prepucavanje Beograda i Podgorice, Rezolucija o Srebrenici koju je usvojila crnogorska skupština otvorila i pitanje odnosa Srbije prema osuđenim zločincima i zločinima. Ko targetira srpski… »
Vučić na dan policije poručio crnogorskoj vladi: "Daleko im lepa kuća, mešaju se u nešto što ih se ne tiče! Srebrenica…

Vučić na dan policije poručio crnogorskoj vladi: "Daleko im lepa kuća, mešaju se u nešto što ih se ne tiče! Srebrenica…

Pravda 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju… »
Vučić: Crna Gora bi da rezolucijom stavi žig na svakog pripadnika našeg naroda

Vučić: Crna Gora bi da rezolucijom stavi žig na svakog pripadnika našeg naroda

N1 Info 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju pojedinci… »
Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti doneta rezolucija o Srebrenici

Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti doneta rezolucija o Srebrenici

Novi magazin 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda", jer je rezolucija uopštena i u njoj se "ne pominju… »
Vučić o rezoluciji o Srebrenici: Srbija ne može da dozvoli zig kolektivne krivice

Vučić o rezoluciji o Srebrenici: Srbija ne može da dozvoli zig kolektivne krivice

Blic 20.06.2021
Za Srbiju je važno da ekonomski napreduje, sarađuje sa svima u regionu i pokaže Bošnjacima koliki pijetet imamo za njihove žrtve, ali i da ne dozvoli da se stavi žig kolektivne krivice na srpski narod, što bi mnogi želeli -izjavio je predsednik… »
Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti rezolucije o Srebrenici

Vučić: Dok sam ja predsednik u Srbiji neće biti rezolucije o Srebrenici

Slobodna Evropa 20.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće dozvoliti da se donošenjem Rezolucije o Srebrenici u parlamentu Crne Gore "stavi kolektivni žig na svakog pripadnika našeg naroda" jer se u njoj, kako je naveo, "ne pominju pojedinci koji su… »
Vučić: Dok sam predsednik, neće biti rezolucije o Srebrenici

Vučić: Dok sam predsednik, neće biti rezolucije o Srebrenici

Nova 20.06.2021

Vesti dana »