Povezane vesti
"Platila sam ceo aranžman i onda stiže mejl da je sve otkazano": Putnici koje je "Mouzenidis travel" prevario za letovanje…
Blic 20.06.2021
Sve putnike koji planiraju letovanje pre nekoliko dana uplašila je vest o prevarenim putnicima kojima je odmor rezervisan preko agencije "Mouzenidis" otkazan u poslednjem trenutku. Prevarnei putnici se masovno javljaju i svoje iskustvo dele po društvenim… »
Prevarena za put u Grčku, Marija otkrila sve detalje: Želim novac nazad ali niko mi ne odgovara, evo šta se desilo!
Mondo 20.06.2021
Nesuđeni putnici su ostali u šoku kada im je uplaćeni aranžman otkazan pred sam put, a ni sa kim iz agencije nisu mogli da stupe u kontakt. Nesuđeni putnici su ostali u šoku kada im je uplaćeni aranžman otkazan pred sam put, a ni sa kim iz agencije nisu… »
Vesti dana »

Protesti u Srbiji: Okupljanja u Novom Sadu, NIšu, Beogradu, Novom Bečeju...
NIN pre 45 minutajoš 59 povezanih

Selektor kadetske reprezentacije Srbije Stevan Mijović: Mnogo više smo želeli da osvojimo zlato od bilo koje ekipe na prvenstvu
Dnevnik pre 56 minutajoš 31 povezana

Novi paket sankcija EU protiv Rusije, Fon der Lajen i Zelenski zajedno u Vašingtonu
Serbian News Media pre 5 minutajoš 196 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 3 satajoš 45 povezanih