Повезане вести

"У: ауту сам са странцем, надам се да ме неће отети": Након што је послала ову поруку мајци, девојка је нађена мртва у Русији…

"У: ауту сам са странцем, надам се да ме неће отети": Након што је послала ову поруку мајци, девојка је нађена мртва у Русији…

Блиц 20.06.2021
Кетрин Сиро, 34-годишња Американка која је студирала у Русији, пронађена је мртва након што је нестала у уторак, објавио је у саопштењу руски Истражни комитет, пренео је Нпр.орг. Ухапшен је човек раних 40-тих година који је… »
У Русији пронађено тело нестале Американке, ухапшен мушкарац

У Русији пронађено тело нестале Американке, ухапшен мушкарац

Политика 20.06.2021
МОСКВА - Руска полиција ухапсила је осумњиченог мушкарца, након што је у близини града Нижњи Новгород пронађено тело нестале Американке Кетрин Сероу. Сероу (34) водила се као нестала од када је ушла у неидентификовани… »
Језиве последње речи: Американка пронађена мртва у Русији - Послала мајци поруку и нестала!

Језиве последње речи: Американка пронађена мртва у Русији - Послала мајци поруку и нестала!

Вечерње новости 20.06.2021
Фото: АП Кетрин Серо (34) нестала је након што је у Нижњем Новгороду ушла у неидентификован аутомобил, пише Би Би Си. Полиција је кратко известила да ухапшени мушкарац има подужи досије с посебно тешким злочинима. Прије него што… »

Вести дана »