Povezane vesti

Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu

Politika 20.06.2021
BEČ- Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef… »

Iran saopštio da se nuklearni pregovori odlažu, slede konsultacije u prestonicama

Glas Amerike 20.06.2021
PARIZ — Pregovarači ispred Irana i šest svetskih sila prekinuće u nedelju razgovore o oživljavanju njihovog nuklearnog sporazuma iz 2015. godine i vratiti se u svoje prestonice na konsultacije, jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići… »

Pregovori o nuklearnom sporazumu prekinuti zbog konsultacija

Slobodna Evropa 20.06.2021
Pregovarači iz Irana i šest svetskih sila prekinuli su posle sastanka u Beču 20. juna razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma radi konsultacija u svojim zemljama, izjavio je izaslanik Evropske unije u pregovorima Enrique Mora. On nije nagovestio… »

Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu: Razlike koje se ne mogu prevazići

Pravda 20.06.2021
Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef iranske… »

Odloženi pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu zbog konsultacija

N1 Info 20.06.2021
Pregovarači iz Irana i šest svetskih sila odložili su nastavak pregovora o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine i vraćaju se u svoje države na konzultacije o nesuglasicama, rekao je šef teheranske delegacije Abas Arakči. „Trenutno… »

U Beču prekinuti razgovori o iranskom nuklearnom sporazumu

Blic 20.06.2021
Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef iranske… »

Taman započeli pregovore, pa odmah odustali; Šta će biti sa nuklearnim sporazumom?

B92 20.06.2021
Beč -- Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine. Oni su rešili da se vrate se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići… »

Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu

Radio 021 20.06.2021
Pregovarači iz Irana i šest svetskih sila danas su prekinuli razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići. To je potvrdio šef iranske delegacije Abas… »

Beč: Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu

Nova 20.06.2021
U Beču se od aprila vode pregovori o koracima koje bi trebalo da preduzme Iran u vezi sa nuklearnim aktivnostima i SAD u vezi sa sankcijama kako bi se postigla puna saglasnost o nuklearnom sporazumu. Pregovarači iz Irana i šest zemalja svetskih sila… »

Beč: Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom sporazumu

Al Jazeera 20.06.2021
U Beču se od aprila vode pregovori o koracima koje bi trebalo da preduzme Iran u vezi sa nuklearnim aktivnostima i SAD u vezi sa sankcijama kako bi se postigla puna saglasnost o nuklearnom sporazumu. Pregovarači iz Irana i šest svjetskih sila danas… »

Beč: Prekinuti pregovori o iranskom nuklearnom dilu

RTV 20.06.2021
BEČ - Pregovarači iz Irana i šest svetskih svetskih sila danas prekidaju razgovore o oživljavanju nuklearnog sporazuma iz 2015. godine, i vraćaju se u svoje države na konsultacije jer se preostale razlike ne mogu lako prevazići, potvrdio je šef… »

U Beču danas još jedan sastanak o iranskom nuklearnom programu

Novi magazin 20.06.2021
Pregovarači koji pokušavaju da ožive medjunarodni sporazum o iranskom nuklearnom sporazumu sastaće se danas u Beču, dan posle predsedničkih izbora u Iranu na kojima je pobedio ultrakonzervativni Ebrahim Raisi. Mihail Uljanov, ruski predstavnik u tim… »

Vesti dana »