Povezane vesti

Patrijarh Porfirije: Vlast u Crnoj Gori izneverila Amfilohijevo poverenje

Politika 20.06.2021
Mi podržavamo da svaki narod ima svoju državu, u tome vidimo blagoslov i izraz slobode, mogućnost da svako razvija svoj specifičan dar, poručio je patrijarh. Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je danas vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao… »

“Izneverili ste Amfilohija”

Vesti online 20.06.2021
Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverila poverenje mitropolita Amfilohija. Time se stavila u službu sila ovog svet koje postoje samo i isključivo na polarizacijama, naveo je patrijarh. U besedi u… »

Porfirije: Oni koji su došli na krilima Amfilohija, izneverili su poverenje

N1 Info 20.06.2021
Oni koji su na krilima mitropolita Amfilohija došli na mesto da grade mostove, otupe oštrice i zbliže ljude, nezavisno od toga ko kom narodu pripada i na koji način se moli Bogu, izneverili su njegovo poverenje, a samim tim i blagodat Božiju i… »

Patrijarh Porfirije: Rezolucija o Srebrenici namenjena da polarizuje i deli narod

Novi magazin 20.06.2021
Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije kazao je danas da je usvajanje Rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu namenjeno da "polarizuje i deli (narode)" i da su se predstavici zvanične Podgorice koji su je izglasali "stavili u službu… »

Patrijarh Porfirije: Vlast u Crnoj Gori izneverila poverenje mitropolita Amfilohija

Blic 20.06.2021
Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je danas vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverla poverenje mitropolita Amfilohija i stavila se u službu sila ovog svet koje postoje samo i isključivo na polarizacijama. U besedi u crkvi Svete Trojice u… »

"Izneverili ste Amfilohija"

B92 20.06.2021
Beograd -- Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverila poverenje mitropolita Amfilohija. Time se stavila u službu sila ovog svet koje postoje samo i isključivo na polarizacijama, naveo je patrijarh. U… »

Patrijarh Porfirije: Vlast u Crnoj Gori izneverila poverenje Amfilohija

RTS 20.06.2021
Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverila poverenje mitropolita Amfilohija i stavila se u službu sila ovog sveta koje postoje samo i isključivo na polarizacijama. U besedi u crkvi Svete Trojice u… »

Porfirije: Vlast u Crnoj Gori izneverila poverenje Amfilohija

RTV 20.06.2021
BEOGRAD - Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je danas vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverla poverenje mitropolita Amfilohija i stavila se u službu sila ovog svet koje postoje samo i isključivo na polarizacijama. U besedi u crkvi Svete… »

Patrijarh Porfirije o crnoj gori: Izneverili su poverenje mitropolita (video)

Pravda 20.06.2021
"Izneverili su poverenje Mitropolita, izneverili su samim tim i blagodat Božiju i stavili se u službu sila ovoga sveta, koje postoje samo i isključivo na polarizacijama", rekao je u besedi patrijarh srpski Porfirije. „Oni koji su na krilima i u snazi… »

Porfirije: Vlast u CG izneverila poverenje Amfilohija

Nova 20.06.2021
Patrijarh srpski Porfirije kritikovao je danas vlast u Crnoj Gori koja je, kako je rekao, izneverla poverenje mitropolita Amfilohija i stavila se u službu sila ovog svet koje postoje samo i isključivo na polarizacijama. U besedi u crkvi Svete Trojice u… »

Patrijarh porfirije o vlasti u Crnoj Gori: Oni koji su isplivali na snazi Amfilohija izmišljaju definicije i pojmove!

Večernje novosti 20.06.2021
Foto: Tanjug/Tara Radovanović U besedi u crkvi Svete Trojice u Sremčici, patrijarh je rekao su poslednji događaji u Crnoj Gori pokazali da su "oni koji su na krilima i u snazi mitropolita Amfilohija došli na mesto da grade mostove, da otupe oštrice… »

Vesti dana »