Povezane vesti
Roditelji su mi branili vezu sa Tašketom! Viki iskreno o braku i strogom ocu - pobegla sam u Beograd, tata me je jurio!
Mondo 20.06.2021
Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, sa kojim ima sina… »
"To nije estradno: Kumstvo!" Viki Miljković o odnosu sa Cecom, pa otkrila kako je Pobegla od kuće zbog Tašketa: "Tata je…
Blic 20.06.2021
Pevačica Viki Miljković ogolila je dušu i ispričala kako je izgledao počeetak njene ljubavi sa Tašketom. - Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18… »
Vesti dana »
Tužilaštvo u Hagu zatražilo po 45 godina zatvora za Hašima Taačija i bivše vođe OVK
Rešetka pre 28 minutajoš 30 povezanih
Vulin: Karanu želim da bude poslednji predsednik Srpske kao dela BiH
RTV pre 18 minutajoš 69 povezanih
Međunarodna akcija pojačane kontrole saobraćaja u periodu od 9. do 15. februara ove godine
Pirotske vesti pre 1 satjoš 30 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 2 satajoš 7 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju na sneg koji će padati večeras i jaku košavu u ostatku nedelje
Šabačke novosti pre 43 minutajoš 50 povezanih