Povezane vesti
Roditelji su mi branili vezu sa Tašketom! Viki iskreno o braku i strogom ocu - pobegla sam u Beograd, tata me je jurio!
Mondo 20.06.2021
Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, sa… »
"To nije estradno: Kumstvo!" Viki Miljković o odnosu sa Cecom, pa otkrila kako je Pobegla od kuće zbog Tašketa: "Tata je…
Blic 20.06.2021
Pevačica Viki Miljković ogolila je dušu i ispričala kako je izgledao počeetak njene ljubavi sa Tašketom. - Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala… »
Vesti dana »
Odavanje pošte nastradalima u Novom Sadu, Cetinju i Arilju: 29 minuta za 29 žrtava (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 44 minutajoš 26 povezanih
„Ko je medijima prosledio podatke iz pasoša braće Stojaković?“: Poverenik o objavljivanju ličnih podataka studenata
Danas pre 50 minutajoš 4 povezane
Terzić zbog Mimovića odbacio pojačanje iz Engleske, jasni signali Piksiju!
Sportske.net pre 50 minutajoš 20 povezanih
Prizor koji kida dušu: U dvorištu dečaka ubijenih na Cetinju ostala samo uspomena na njihovo detinjstvo
Telegraf pre 2 satajoš 18 povezanih