Povezane vesti
Roditelji su mi branili vezu sa Tašketom! Viki iskreno o braku i strogom ocu - pobegla sam u Beograd, tata me je jurio!
Mondo 20.06.2021
Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković ispričala kako je "prevarila" roditelje da bi pobegla od kuće. Viki Miljković već godinama je u skladnom braku sa Draganom Taškovićem Tašketom, sa kojim ima sina… »
"To nije estradno: Kumstvo!" Viki Miljković o odnosu sa Cecom, pa otkrila kako je Pobegla od kuće zbog Tašketa: "Tata je…
Blic 20.06.2021
Pevačica Viki Miljković ogolila je dušu i ispričala kako je izgledao počeetak njene ljubavi sa Tašketom. - Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18… »
Vesti dana »
Superboul 2026: Moćni Sijetl osvojio trofej, Bed Bani naljutio Trampa
BBC News pre 35 minutajoš 11 povezanih
SNSD proglasio pobedu Siniše Karana na ponovljenim izborima u Republici Srpskoj, Dodik čestitao, oglasio se i Blanuša
Blic pre 10 satijoš 3 povezane
Vremenska prognoza za ponedeljak 9. februar: Ujutro magla, promenljiv vetar, u toku dana oblačno
Beta pre 6 satijoš 4 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Ukrajina kupuje 250 borbenih aviona; Rusija: Vodi se hibridni rat protiv civila
RTV pre 50 minutajoš 1 povezana