Povezane vesti
Milorad Dodik: Ako BiH može da uđe u NATO, neka uđe sutra pa da vidimo kako će bez nas!
Alo 20.06.2021
Mi ostajemo privrženi vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna skupština donela, naglasio je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska ostaje privržena vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna… »
Dodik: Ostajemo vojno neutralni, nema ulaska u NATO
Sputnik 20.06.2021
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska ne menja stav o vojnoj neutralnosti, odnosno da se protivi ulasku BiH u NATO. Ministar odbrane BiH Sifet Podžić je ranije izjavio da je BiH u Akcionom planu za članstvo u NATO… »
Dodik: BiH ne može u NATO
N1 Info 20.06.2021
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska ostaje privržena vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna skupština usvojila i pozvao je sve da prestanu da govore o ulasku države u NATO, jer se to neće… »
Da li BiH ulazi u NATO ili ostaje neutralna?
Pravda 20.06.2021
Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska ostaje privržena vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna skupština donela. - Mi smo imali hrabrosti da tu deklaraciju donesu, i mi zvaničnici iz… »
Dodik: BiH ne može u NATO
RTV 20.06.2021
BIJELJINA - Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska ostaje privržena vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna skupština usvojila i pozvao je sve da prestanu da govore o ulasku države u NATO… »
Vesti dana »

Danas zaseda Skupština Srbije: Šta sve vlast pokušava da proturi kroz 47 tačaka dnevnog reda. EXPO je samo vrh ledenog brega
Nova pre 56 minutajoš 10 povezanih

Glišić rekao da 1. novembra očekuje "najveće nasilje" i "spaljivanje Novog Sada", deo opozicije mu odgovorio
Radio 021 pre 12 minutajoš 2 povezane

Uživo tela stranih plaćenika leže na sve strane! Stotinu je mrtvo, ima i ranjenih! Rusi javljaju nove vesti sa fronta
Alo pre 57 minutajoš 6 povezanih