Povezane vesti
Kafana je ozbiljna institucija! Folker otkrio šta mu žena kaže kada u zoru dođe kući - "mnogo novca sam ostavio tamo"
Mondo 20.06.2021
Aco Pejović o noćnom životu, porodičnim odnosima i deci. Aco Pejović o noćnom životu, porodičnim odnosima i deci. Aco Pejović nedavno je dogovorio o velikoj tragediji koja ga je zadesila, a sad je pred kamerama ispričao neke detalje iz privatnog života… »
Aco Pejović iskreno o supruzi i deci: Evo da li je svojim mezimicama nekada nešto branio, pa otkrio: "Kafana me je naučila…
Blic 20.06.2021
Pevač Aco Pejović sada je otkrio nove detalje iz svog života. - Kafana me svemu u životu naučila, to je jedna ozbiljna institucija. U kafani možeš sve da čuješ i naučiš. Ne želim ovim da dajem primer da klinci treba da provode vreme u kafani, ali ja to… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih

Tajni izvoz municije u Izrael: Firma koju UN optužuje za ratno profiterstvo snabdeva se iz Srbije
Nedeljnik pre 3 satajoš 9 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 1 satjoš 23 povezane

Orban: Dodik je osuđen jer odbija da igra kako Brisel svira /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 19 povezanih