Povezane vesti
Kafana je ozbiljna institucija! Folker otkrio šta mu žena kaže kada u zoru dođe kući - "mnogo novca sam ostavio tamo"
Mondo 20.06.2021
Aco Pejović o noćnom životu, porodičnim odnosima i deci. Aco Pejović o noćnom životu, porodičnim odnosima i deci. Aco Pejović nedavno je dogovorio o velikoj tragediji koja ga je zadesila, a sad je pred kamerama ispričao neke detalje iz privatnog života… »
Aco Pejović iskreno o supruzi i deci: Evo da li je svojim mezimicama nekada nešto branio, pa otkrio: "Kafana me je naučila…
Blic 20.06.2021
Pevač Aco Pejović sada je otkrio nove detalje iz svog života. - Kafana me svemu u životu naučila, to je jedna ozbiljna institucija. U kafani možeš sve da čuješ i naučiš. Ne želim ovim da dajem primer da klinci treba da provode vreme u kafani, ali ja to… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na jake pljuskove, grad i olujni vetar širom Srbije uz najavu osveženja krajem septembra
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 36 povezanih

Nokaut već na startu: Kako su bledi odbojkaši Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva izgubili od Češke a da ni st nisu osvojili?
Večernje novosti pre 6 minutajoš 25 povezanih

Ministar Glamočić o najavljenom protestu poljoprivrednika u Novom Sadu: "To je nebitno"
Radio 021 pre 3 satajoš 8 povezanih

MUP: Na skupovima građana protiv blokada više od 144.000 građana, najviše na Voždovcu
Glas Zaječara pre 5 satijoš 8 povezanih

"Imao sam ideju, Amerikanci nisu dali": Čović otkrio šta je najviše poremetilo Srbiju
Mondo pre 35 minutajoš 21 povezana