Povezane vesti
Saša Popović rasplakao ženu uživo u programu: Nakon 25 godina ovo je bila prilika da joj se odužim (video)
Mondo 20.06.2021
Saša Popović izenadio suprugu u emisiji. Saša Popović izenadio suprugu u emisiji. Suzana Jovanović gostovala je u emisiji "Sceniranje" gde je pričala o novom albumu, porodici, ali se i uporedila sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem. Tokom… »
Ako vređaju Đokovića, mogu i mene! Supruga Saše Popovića se uporedila sa prvim reketom sveta!
Mondo 20.06.2021
Suzna Jovanović progovorila o predrasudama. Suzna Jovanović progovorila o predrasudama. Pevačica i supruga Saše Popovića Suzana Jovanović svoju muzičku karijeru započela je davne 1993. godine, a nakon 11 godina pauze nedavno je objavila svoj novi… »
Vesti dana »

(Foto) ko je Martin član grupe DNK koji je poginuo u požaru: Smršao je 51 kilogram i bio inspiracija mnogima: "Ako ja mogu sa 150 kg da dođem do 99, možete i vi"
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih

Dačić o navodnoj upotrebi zvučnog topa: Policija nije upotrebila ni pendrek, a kamoli nešto drugo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Diskoteka smrti imala lažne dozvole, "padaju" funkcioneri! 5 detalja o požaru u Kočanima koji izazivaju jezu: "Boli me duša, on je manijak"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Prve fotografije 9 pacijenata koji su primljeni u KC Srbije: Teško povređeni u požaru u Severnoj Makedoniji hitno hospitalizovani
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

Crvena zvezda golom u nadoknadi vremena pobedila Spartak na proslavi rođendana
Danas pre 1 satjoš 1 povezana