Povezane vesti

Isključena jedina nuklearna elektrana u Iranu

Politika 21.06.2021
Jedina iranska nuklearna elektrana podvrgnuta je, bez obrazloženja, privremenom hitnom isključenju, izvestila je danas iranska državna TV. Zvaničnik državne elektroenergetske kompanije „Tavanir”, Golamali Rakšhanimer, rekao je da je… »

Hitno isključena jedina nuklearna centrala u Iranu

Nova 21.06.2021
Jedina iranska nuklearna elektrana podvrgnuta je, bez obrazloženja, privremenom hitnom isključenju, izvestila je danas iranska državna TV. Zvaničnik državne elektroenergetske kompanije „Tavanir“, Golamali Rakšhanimer, rekao je da je… »

Bez obrazloženja: Isključena jedina nuklearna centrala u Iranu

Blic 21.06.2021
Jedina iranska nuklearna elektrana podvrgnuta je, bez obrazloženja, privremenom hitnom isključenju, izvestila je danas iranska državna TV. Zvaničnik državne elektroenergetske kompanije "Tavanir", Golamali Rakšhanimer, rekao je da je zaustavljanje… »

Isključena jedina nuklearna centrala u Iranu

RTV 21.06.2021
TEHERAN - Jedina iranska nuklearna elektrana podvrgnuta je, bez obrazloženja, privremenom hitnom isključenju, izvestila je danas iranska državna TV. Zvaničnik državne elektroenergetske kompanije "Tavanir", Golamali Rakšhanimer, rekao je da je… »

Iran naglo obustavio rad jedine nuklearne elektrane

Al Jazeera 21.06.2021
Vlasti su u martu najavile da bi elektrana Bushehr mogla obustaviti rad jer Iran ne može da nabavlja dijelove i opremu za nju zbog američkih sankcija. Rad jedine iranske nuklearne elektrane naglo je i privremeno obustavljen, javila je državna… »

Iran iznenada obustavio rad jedine nuklearne elektrane

Nova 21.06.2021
Rad jedine iranske nuklearne elektrane naglo je i privremeno obustavljen, javila je državna televizija Irana. Vlasti su navele jedino da je elektrana Bušer u subotu prestala sa radom i da će prekid trajati „tri do četiri dana“. Navele su da bi… »

Zaustavljen "Bušer": Reaktor na jedinoj iranskoj nuklearnoj elektrani hitno isključen

Večernje novosti 20.06.2021
Foto AP Prema rečima neimenovanog predstavnika iranske nuklearne elektrane, reaktor će ostati isključen najviše tri do četiri dana. Kako prenose mediji, rad nuklearne elektrane obustavljen je još u subotu kako bi se otklonile pojedine tehničke… »

Vesti dana »