Povezane vesti
Kažu da izrabljuje decu i da ih drži kao robove: Supruga Saše Popovića o najbolnijoj temi!
Mondo 21.06.2021
Suzana Jovanović progovorila o kritikama koje je pogađaju. Suzana Jovanović progovorila o kritikama koje je pogađaju. Suzana Jovanović gostovala je u emisiji "Sceniranje" gde je pričala o novom albumu, porodici, ali se i rasplakala nakon uključenja… »
"Pogađa me kad kažu da Sale izrabljuje decu i da ih drži kao robove" Suzana: "Ta deca su do juče radila za par stotina dinara"…
Blic 21.06.2021
Pevačica Suzana Jovanović istakla je da je izuzetno pogađaju komentari da njen suprug Saša Popović izrabljuje pevače koji se takmiče u "Zvezdama Granda". - Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u… »
Saša Popović kupio nesvakidašnji poklon suzani: Horde ljudi su dolazile da vide atrakciju u kavezu!
Mondo 21.06.2021
Suzana ipak poklon nije zadržala. Suzana ipak poklon nije zadržala. Suzana Jovanović gostovala je u emisiji "Sceniranje" gde je govorila o svom novom albumu, uporedila se Novakom Đokovićem, ali i zaplakala nakon uključenja Saše Popovića u emisju. Tom… »
Saša Popović suzani za rođendan kupio majmuna,: držali ga u kavezu kod kuće: "Svi su dolazili da ga vide"
Blic 20.06.2021
Suzana Popović progovorila je javno o svom suprugu, Saši Popoviću. Pevačica je otkrila kako ju je jednom iznenadio njen suprug, Saša Popović: - Ne znam odakle mu je ideja pala na pamet. Uzeo je majmuna meni za rođendan, to nikome ne bih preporučila da… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 53 minutajoš 28 povezanih

Presuda Igoru Popoviću: Novčana kazna i dve godine zabrane ulaska na Kosovo
N1 Info pre 22 minutajoš 24 povezane

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih