Повезане вести

Опоненти Пашињана оспоравају резултате избора

Опоненти Пашињана оспоравају резултате избора

Вести онлине 21.06.2021
Кочаријанов блок Јерменски савез не признаје резултате избора, преноси Ројтерс. Политички блок окупљен око бившег председника Јерменије Роберта Кочаријана потврдио је данас да намерава да се жали Уставном суду након што је… »
Опоненти Пашинијана оспоравају резултате избора у Јерменији

Опоненти Пашинијана оспоравају резултате избора у Јерменији

Нова 21.06.2021
Политички блок окупљен око бившег председника Јерменије Роберта Кочаријана потврдио је данас да намерава да се жали Уставном суду након што је, после парламентарних избора председник владе Никол Пашинијан успео да остане на… »
Пашињан побиједио на изборима у Арменији

Пашињан побиједио на изборима у Арменији

Ал Јазеера 21.06.2021
Не чекајући службене комплетне резултате, изборни савез Роберта Кочарјана споменуо је ‘фалсификације планиране унапријед’ и затражио да се ‘пажљиво проуче претпостављене и сигнализиране преваре’. Арменски премијер Никол… »
Странка јерменског премијера освојила већину на изборима

Политика 21.06.2021
ЈЕРЕВАН – Странка јерменског премијера Никола Пашињана освојила је већину на ванредним парламентарним изборима, саопштила је јутрос Централна изборна комисија. Странка Грађански уговор освојила је 53,9 одсто гласова далеко… »
Избори у Јерменији: Пашињану треба само 0,08 одсто гласова да сам формира владу

Избори у Јерменији: Пашињану треба само 0,08 одсто гласова да сам формира владу

Блиц 21.06.2021
Партији Грађански уговор којој припада премијер Јерменије Никол Пашињан, недостаје само 0,08 одсто гласова како би могла самостално да формира владу. Партија Грађански уговор добила је 53,92 одсто гласова на изборима одржаним у… »
Пашињану фали 0,08 одсто гласова да сам формира владу

Пашињану фали 0,08 одсто гласова да сам формира владу

Нова 21.06.2021
Партији Грађански уговор којој припада премијер Јерменије Никол Пашињан, недостаје само 0,08 одсто гласова како би могла самостално да формира владу. Партија Грађански уговор добила је 53,92 одсто гласова на изборима одржаним у… »

Слободна Европа 21.06.2021
Странка јерменског премијера Никола Пашињана освојила је већину на ванредним парламентарним изборима, саопштила је у понедељак 21. јуна Централна изборна комисија. Странка Грађански уговор освојила је 53,9 одсто гласова далеко… »

Н1 Инфо 21.06.2021
Странка јерменског премијера Никола Пашињана освојила је већину на ванредним парламентарним изборима, саопштила је јутрос Централна изборна комисија. Странка Грађански уговор освојила је 53,9 одсто гласова далеко испред главног… »
Резултати избора у Јерменији: Пашињану фали 0,08 одсто гласова да би самостално формирао владу

Резултати избора у Јерменији: Пашињану фали 0,08 одсто гласова да би самостално формирао владу

Вечерње новости 21.06.2021
Фото: ЕПА Како је саопштио ЦИК, „Грађански договор“ је освојио 53,92 одсто гласова, док је блок бившег председника Роберта Кочарјана „Јерменија“ добио 21,04 одсто. На трећем месту се нашла коалиција „Имам част“ бившег председника… »
Странка премијера Никола Пашињана води на изборима у Јерменији

Странка премијера Никола Пашињана води на изборима у Јерменији

Блиц 20.06.2021
Вршилац дужности премијера Јерменије Никол Пашињан и његова странка Грађански уговор воде на парламентарним изборима одржаним данас, известила је новинска агенција РИА, позивајући се на податке из изборне комисије. Према првим… »

Вести дана »