Povezane vesti

Petković: Priština zabranila Udovičiću ulazak na teritoriju Kosova

Danas 21.06.2021
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su vlasti u Prištini noćas obavestile da zabranjuju ulazak na tu teritoriju Kosova ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, te da je ta zabrana „anticivilizacijsko… »

Priština zabranila Udovičiću ulazak na teritoriju KiM

Politika 21.06.2021
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su vlasti u Prištini noćas obavestile da zabranjuju ulazak na tu teritoriju Kosova ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, te da je ta zabrana „anticivilizacijsko… »

Priština zabranjuje ulazak ministru Udovičiću na Kosovo i Metohiju

RTV 21.06.2021
BEOGRAD - Privremene vlasti u Prištini noćas su posle ponoći poslale obaveštenje da zabranjuju ulazak na teritoriju Kosova i Metohije, ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, saopštio je direktor Kancelarija za KiM Petar Petković. Ministar… »

Priština zabranjuje ulazak ministru Udovičiću na KiM

RTS 21.06.2021
Privremene vlasti u Prištini noćas su, posle ponoći, poslale obaveštenje da zabranjuju ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću. Ministar Udovičić je danas trebalo da na Prištinskom univerzitetu sa… »

Petković: Priština zabranila Udovičiću ulazak na teritoriju Kosova

N1 Info 21.06.2021
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da su vlasti u Prištini noćas obavestile da zabranjuju ulazak na tu teritoriju Kosova ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, te da je ta zabrana "anticivilizacijsko divljaštvo… »

"Osionost i bahatost vlasti" Priština zabranila ulazak ministra Udovičića na Kosovo i Metohiju

Blic 21.06.2021
Privremene vlasti u Prištini noćas su posle ponoći poslale obaveštenje da zabranjuju ulazak na teritoriju Kosova i Metohije, ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću, saopštio je direktor Kancelarija za KiM Petar Petković. Ministar Udovičić… »

Udovičiću zabranjen ulazak

B92 21.06.2021
Beograd -- Priština posle ponoći poslala obaveštenje da zabranjuje ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću. Vest je preneo direktor Kancelarija za KiM Petar Petković. Ministar Udovičić danas je trebalo da… »

Petković: Ministru Udovičiću zabranjen ulazak na KiM

Radio 021 21.06.2021
Priština je posle ponoći poslala obaveštenje da zabranjuje ulazak na teritoriju Kosova i Metohije ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću. Vest je preneo direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Ministar Udovičić danas je trebalo da na… »

Bahata Priština opet krši sve sporazume Ministru Udovičiću zabranili ulazak na teritoriju KiM

Alo 21.06.2021
Zabraniti ministru sporta da poseti decu nije samo pokušaj da mu se onemogući da obavlja svoj posao, već i anticivilizacijsko divljaštvo usmereno ka mladima. Privremene vlasti u Prištini noćas su posle ponoći poslale obaveštenje da zabranjuju… »

Albanci napravili novi incident: Ministru Udovičiću zabranili ulazak na Kosovo i Metohiju

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović Ministar Udovičić je danas trebalo da na Prištinskom Univerzitetu sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici razgovara da mladima i podeli im stipendije i potom obiđe Centar za ekologiju i razvoj sporta u Zubinom… »

Vesti dana »