Povezane vesti

Majka Tanje Savić presrećna što joj se unuci vraćaju iz Australije: Ona je moja lavica, svi smo plakali

Vesti online 21.06.2021
Tanja Savić je posle 15 meseci borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa, pošto ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo bez dogovora. Njena majka Živana ne krije da je presrećna što će konačno ugledati svoje unuke. Ona… »

Medijski rat, suze, reagovala i država; epilog - Tanja Savić u Srbiji sa decom

B92 21.06.2021
Nakon višemesečne borbe za starateljstvo, pošto je bivši suprug Dušan Jovančević odveo njihove sinove na drugi kontinent bez njenog znanja, pevačica Tanja Savić stigla je u Srbiju iz Australije sa svojom decom. Mediji su pomno pratili ovaj… »

U majčinom zagrljaju je najlepše! Emotivnom slikom sa sinovima Tanja Savić raznežila sve! (foto)

Mondo 21.06.2021
Tanja Savić objavila fotografiju sa naslednicima iz novog doma. Tanja Savić objavila fotografiju sa naslednicima iz novog doma. Nakon više od godinu dana bitke za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom, Tanja Savić konačno ih je videla i… »

Papreno platila luks limuzinu do Smedereva: Tanja Savić nije štedela na sinovima - iznajmila je na 4 sata!

Mondo 21.06.2021
Tanja Savić luksuznom limuzinom sa sinovima stigla u novi dom. Tanja Savić luksuznom limuzinom sa sinovima stigla u novi dom. Nakon godinu dana bitke za starateljstvo nad sinovima Đorđem i Maksimom, Tanja Savić konačno ih je videla i doputovala sa… »

Tanjina majka Živana uplakana dočekala ćerku i unuke: I komšije u suzama: "Pravda je zadovoljena"

Blic 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić stigla je u Smederevo sa sinovima Đorđem i Maksimom, a tu ju je sačekala majka Živana koja nije uspela da sakrije suze. Oni su istakli da će slavlja biti, a njena majka je ronila suze od sreće što su svi konačno na okupu. -… »

Tanja Savić se konačno vratila sa sinovima iz Australije

Nova 21.06.2021
Po sletanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla, Tanju Savić su dočekali brat, snaja i sestra, ali i brojne medijske ekipe, a ona se raspoložena i nasmejana zahvalila svima koji su došli da je dočekaju, te dala i izjavu. Pevačica Tanja Savić danas… »

Tanja SAVIĆ STIGLA U Smederevo! Komšije plaču, pevačica grli majku - ovo je kuća u kojoj će od sada živeti sa sinovima!

Mondo 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić doputovala je jutros iz Australije sa sinovima koje nije videla godinu i po dana! Pevačica Tanja Savić doputovala je jutros iz Australije sa sinovima koje nije videla godinu i po dana! Pevačica Tanja Savić jutros je u Srbiju… »

Nisu štedeli za limuzinu do Smedereva, iznajmili je na 4 sata Evo koliko para je Tanjina porodica dala za luksuzno vozilo

Blic 21.06.2021
Tanja Savić danas je sa sinovima Maksimom i Đorđem doputovala iz Australije u Srbiju, a porodica ih je na aerodromu sačekala u limuzini, kojom su se prevezli do Smedereva, u novi stan koji je pevačica kupila za sebe i naslednike. Kako piše "Kurir"… »

Tanja Savić stigla u Srbiju sa sinovima (FOTO/VIDEO)

Svet & Skandal 21.06.2021
Tanja Savić stigla sa sinovima u Srbiju! Tanja Savić stigla je sa sinovima u Srbiju iz Australije. Posle jednoipogodišnje borbe za starateljstvo sa i dalje zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, pevačica je sa Maksimom i Đorđem sletela u… »

Tanja Savić stigla u BG sa sinovima pa pala bratu u zagrljaj

Nova 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić je nakon petnaestomesečne borbe konačno uspela da vrati sinove Maksima i Đorđa, koji su sve ovo vreme bili s ocem u Australiji. Pevačica se juče uputila iz Australije sa sinovima, a na beogradski aerodrom je sletela danas oko… »

(Video) Tanja Savić sa sinovima stigla u Srbiju: Suze, vriska i osmeh mališana govori koliko su ovaj trenutak čekali

Blic 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić danas je sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju, a dočekali su ih članovi Tanjine porodice. Usledila je lavina emocija, suza i osmeha. Tanja je nakon godinu i po dana ponovo sa svojom decom, koju je iz Australije… »

Ovako nešto još niste videli najluksuznija limuzina ikad došla po sinove tanje Savić - vozi ih u Smederevo: Majka jako…

Blic 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić danas je sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju, a dočekali su ih članovi Tanjine porodice. Usledila je lavina emocija, suza i osmeha. Nakon što je dala izjavu za medije, ona se sa svojim najmilijima luksuznom… »

Tanja Savić sa sinovima stigla u Srbiju! Pevačica nije skidala osmeh sa lica - njenoj sreći nema kraja! (foto)

Mondo 21.06.2021
Tanja Savić uslikana na aerodromu sa sinovima. Tanja Savić uslikana na aerodromu sa sinovima. Posle bitke za starateljstvo koja je trajala nešto više od godinu dana, Tanja Savić konačno je videla svoje sinove sa kojima je danas doputovala u Srbiju… »

Stric nazdravlja i maše srpskom zastavom: Tanja Savić s familijom i sinovima - krenuli su Smederevo belom limuzinom!

Mondo 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić se sa sinovima uputila u Smederevo. Pevačica Tanja Savić se sa sinovima uputila u Smederevo Pevačica Tanja Savić danas je sa sinovima Đorđem i Maksimom doputovala u Srbiju, a dočekali su ih članovi Tanjine porodice. Nakon… »

Tanja Savić o povratku sinova: Ne plašim se više ničega

Nova 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić danas je nešto posle 12 sati sletela iz Australije sa sinovima Maksimom i Đorđem, koje nije videla duže od godinu dana. Po sletanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla, pevačicu su dočekali brat, snaja i sestra, ali i brojne… »

Tanja Savić sa sinovima na pola puta do Srbije: Evo odakle se oglasila i šta rade, pevačica presrećna

Blic 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić nakon godinu i po dana ponovo je sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, sa kojima za nekoliko sati stiže u Srbiju. Tanja je sa naslednicima juče krenula iz Australije, a na putu do Srbije oni presedaju u Dubaiju. Upravo sa… »

"Oni neće živeti sa nama": Majka Tanje Savić se oglasila pred dolazak pevačice i njenih sinova u Srbiju

Blic 21.06.2021
Tanja Savić je posle 15 meseci borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa i da ih iz Australije dovede u Srbiju, a njena majka Živana, koja živi u selu Radinac, ne krije da je presrećna što će konačno ugledati svoje unuke. Ona… »

Tanja Savić sa SINOVIMA na pola puta do Srbije, evo odakle se oglasila i šta rade!

Svet & Skandal 21.06.2021
Uskoro kući! Pevačica Tanja Savić juče se oglasila iz Australije, odakle je objavila fotku sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, koje nije videla više od godinu dana. Kako je pevačica pričala, njen suprug Dušan je bez njenog znanja odveo njihove… »

Tanja Savić Posle godinu i po dana konačno sa sinovima! Pevačica objavila snimak iz Dubaija - "Na pola puta do Srbije!"

Mondo 21.06.2021
Pevačica Tanja Savić objavila snimak sinova na Instagramu. Pevačica Tanja Savić objavila snimak sinova na Instagramu Posle jednogodišnje bitke za starateljstvo, pevačica Tanja Savić konačno je sa sinovima. Njih je Tanjin suprug Dušan… »

Tanja Savić sa sinovima na pola puta do Srbije: Evo odakle se pevačica oglasila i šta rade (foto)

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Printscreen/Instagram Pevačica je otišla po svoje, a uskoro s njima dolazi u Srbiju. Tanja je na svom Instagram profilu podelila video sa sinovima iz Dubaija. Koliko ih je poželela vidi se da svaki trenutak želi da snimi. Oni su trenutno u… »

Oglasio se suprug Tanje Savić nakon što je ona krenula sa decom u Srbiju

Vesti online 21.06.2021
Tanja Savić konačno je, posle više od godinu dana, videla svoje sinove, nakon što ih je njen još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Pevačica je otišla po svoje naslednike u zemlju kengura, a uskoro sa njima dolazi u… »

Vesti dana »