Povezane vesti

Pucnjava ispred nargila bara u Berlinu, ranjena tri Novopazarca

Dnevnik 21.06.2021
BERLIN: U berlinskoj četvrti Veding tokom noći dogodila se pucnjava ispred jednog nargila bara, u kojoj su ranjena tri lica iz Srbije iz Novog Pazara. Prema pisanju nemačkih medija ispaljeno je više od 20 hitaca. Neki od tih hitaca uspaljeni su na… »

Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Upucani Pazarci, sumnja se da su umešani Albanci

Telegraf 21.06.2021
Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiša-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a policija je odmah nakon zločina zatvorila ceo kvart i osigurala lice mesta. U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj… »

Pucnjava u centru Čačka: Mladić ranjen u obe noge, napadač s maskom pobegao s mesta napada

B92 21.06.2021
Oko 18 časova i 30 minuta došlo je do pucnjave u širem centru Čačka, prilikom koje je jedan mladić ranjen u obe noge. Na njega je pucao napadač sa maskom, koji je pobegao sa mesta napada. Prema prvim saznanjima, današnji incident povezan je sa… »

Muškarac ranjen u pucnjavi u Čačku

RTV 21.06.2021
ČAČAK - Dvadesetsedmogodišnji mladić ranjen je danas u Čačku kada je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka iz vatrenog oružja i pobegao. RTS-u je u čačanskoj policiji potvrđeno da je do pucnjave došlo u blizini jednog kafića oko 18… »

Muškarac ranjen u pucnjavi u Čačku

Dnevnik 21.06.2021
ČAČAK: Dvadesetsedmogodišnji mladić ranjen je danas u Čačku kada je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka iz vatrenog oružja i pobegao. RTS-u je u čačanskoj policiji potvrđeno da je do pucnjave došlo u blizini jednog kafića oko 18 časova… »

Pucnjava u Čačku: Mladić ranjen u obe noge, napadač pobegao

Radio 021 21.06.2021
Jedan mladić ranjen je danas oko 18 časova i 30 minuta kada je došlo do pucnjave u širem centru Čačka. Jedan mladić ranjen je u obe noge, ali nije životno ugrožen. Na njega je pucao napadač sa maskom koji je pobegao sa lica mesta, piše RINA… »

Pucnjava u Čačku: Mladić pogođen sa dva hica, napadač sa maskom pobegao sa lica mesta

Blic 21.06.2021
Oko 18 časova i 30 minuta došlo je do pucnjave u širem centru Čačka. Jedan mladić ranjen je u obe noge, ali nije životno ugrožen. Na njega je pucao napadač sa maskom koji je pobegao sa lica mesta, piše RINA. Prema prvim saznanjima, današnji… »

Pucnjava u Čačku: Maskirani napadač izrešetao muškarca

Nova 21.06.2021
U centru Čačka, u Nemanjinoj ulici, u 18.45 časova dogodila se pucnjava u kojoj je ranjen Čačanin M. Š. „On je iz vatrenog oružja ranjen u obe noge i zbrinut je u Opštoj bolnici Čačak“ , rečeno je portalu Nova.rs u ovdašnjoj Policijskoj… »

Pucnjava u centru Čačka: Napadač sa maskom ranio muškarca pa pobegao, u blizini bili prolaznici i deca

Mondo 21.06.2021
Pucnjava se dogodila u kasnim popodnevnim satima. Pucnjava se dogodila u kasnim popodnevnim satima. Oko 18 časova i 30 minuta došlo je do pucnjave u širem centru Čačka. Jedan mladić ranjen je u obe noge, ali nije životno ugrožen. Na njega je pucao… »

Muškarac ranjen u pucnjavi u Čačku

RTS 21.06.2021
Dvadesetsedmogodišnji mladić ranjen je u Nemanjinoj ulici u Čačku kada je nepoznati napadač ispalio nekoliko metaka iz vatrenog oružja i pobegao sa lica mesta. RTS-u je u čačanskoj policiji potvrđeno da je do pucnjave došlo u blizini jednog… »

Detalji stravične pucnjave u Berlinu: Novopazarac na koga je sinoć ispaljeno 30 metaka ipak živ, priključen na aparate

Blic 21.06.2021
Novopazarac A.B. (35) na koga je sinoć ispaljeno sedam metaka je živ i operisan u jednoj bolnici u Berlinu. Berlinska policija je prvobitno saopštila da je on preminuo usled zadobijenih povreda od pucnjave, međutim kasnije je reanimiran i priključen… »

Tri muškarca, srpskog porekla ili državljanstva, ranjena u napadu u Berlinu

N1 Info 21.06.2021
Tri muškarca srpskog porekla ili s državljanstvom Srbije, i jedna žena ranjeni su u oružanom napadu u Berlinu ispred "šiš-bara", čajdžinice i ilegalne kockarnice, saopštila je nemačka policija. Te četiri osobe bile su sinoć oko 23.00 ispred… »

Pucnjava ispred nargila bara u Berlinu, ranjena tri Novopazarca

Radio 021 21.06.2021
U berlinskoj četvrti Veding tokom noći dogodila se pucnjava ispred jednog nargila bara, u kojoj su ranjena tri lica iz Srbije iz Novog Pazara. Prema pisanju nemačkih medija ispaljeno je više od 20 hitaca. Neki od tih hitaca uspaljeni su na goste… »

Ovo je novopazarac izrešetan u Berlinu: Porodica tvrdi da je živ (foto)

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: EPA Oni kažu da je Adis, prema poslednjim informacijama koje imaju iz Nemačke, teško povređen, da je priključen na aparate, ali da nije preminuo. Podsećamo da se pucnjava, prema pisanjima nemačkih medija, desila u Miler štrase (ulici)… »

Pazarac bio meta, druga dvojica kolateralna šteta? Detalji pucnjave u Berlinu: Napadač u bekstvu, motiv još misterija…

Blic 21.06.2021
Novopazarac Adis Bejtović (35) zvani Macan ranjen je sinoć u Berlinu kada je na njega i još dvojicu muškaraca ispaljeno najmanje 27 hitaca. Prema pisanjima nemačkih medija, pucnjava se desila u Miler štrase, ispred ugostiteljskog objekta u kojem su… »

Upucan mladić iz Novog Pazara u Berlinu, policija traga za napadačem

Vesti online 21.06.2021
Novopazarac A. B. zvani Macan, ubijen je u pucnjavi u Berlinu, a nemačka policija intenzivno traga za napadačima na trojicu muškaraca iz Novog Pazara. Prema pisanju portala RBB.24, na grupu muškaraca je u klasičnoj sačekuši ispred šiša bara… »

Novopazarac je bio meta, ostali kolateralna šteta? Nemački mediji tvrde da je ovo uzrok žestoke pucnjave u Berlinu!

Mondo 21.06.2021
S više od 27 metaka izrešetana su tri muškarca ispred jednog ugostiteljskog objekta u Berlinu. S više od 27 metaka izrešetana su tri muškarca ispred jednog ugostiteljskog objekta u Berlinu. Novopazarac A. B. (35) zvani Macan ranjen je sinoć u… »

Berlin na nogama: Ovde je izrešetan Pazarac - policija opkolila mesto na kom je pucano na trojku iz Srbije (video)

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Printskrin Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose nemački mediji. Na njih je ispaljeno 29 hitaca iz vatrenog oružja. Teško naoružani policajci obezbeđivali su mesto zločina.… »

Izrešetan pazarac u Berlinu: Velika pucnjava - Na trojku iz Srbije ispaljeno 29 hitaca

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Printskrin Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose nemački mediji. Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiša-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a… »

Pucnjava ispred nargila bara u Berlinu, ranjena tri Novopazarca

RTV 21.06.2021
BERLIN - U berlinskoj četvrti Veding tokom noći dogodila se pucnjava ispred jednog nargila bara, u kojoj su ranjena tri lica iz Srbije iz Novog Pazara. Prema pisanju nemačkih medija ispaljeno je više od 20 hitaca. Neki od tih hitaca uspaljeni su na… »

Mediji: Pucnjava u Berlinu, ranjene tri osobe iz Novog Pazara

B92 21.06.2021
U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara. Kako javljaju nemački mediji, tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga. Kako je… »

FOTO Opsada Berlina: Traga se za napadačem na Novopazarce

Nova 21.06.2021
U pucnjavi, koja se dogodila noćas u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je podlegla zadobijenim povredama. Berlinska policija opkolila je pomenuti… »

Tri Novopazarca ranjena u pucnjavi ispred nargila bara u Berlinu

RTS 21.06.2021
U berlinskoj četvrti Veding tokom noći se dogodila pucnjava ispred jednog nargila bara. Ranjene su tri osobe iz Novog Pazara. Prema pisanju nemačkih medija, ispaljeno je više od 20 hitaca. Neki od hitaca uspaljeni su na goste nargila bara, a za sada… »

Rafalna pucnjava na pazarce u Berlinu: Ispaljeno na desetine metaka, jedan muškarac podlegao povredama! (video)

Mondo 21.06.2021
U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, pogođena su tri lica iz Novog Pazara, a sumnja se da je jedan muškarac podlegao povredama. U pucnjavi koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase… »

Pucnjava na Novopazarce ispred šiša-bara u Berlinu: Jedan podlegao povredama dvojica povređenih

Sandžak haber 21.06.2021
Kako nezvanično saznajemo, pucnjava se dogodila još u četvrtak veče u Berlinu na uglu ulica Mullerstrasse i Transvaalstrasse. Iz vozila u pokretu zapucalo se na goste šiša-bara. ispaljeno je tom prilikom 29 hitaca. Kako nezvanično saznajemo, a… »

Novi detalji pucnjave u Nemačkoj ranjena tri novopazarca: Ispred šiš-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: EPA Kako je saopštilo nemačko više javno tužilaštvo, ispred šiš-bara ispaljen je veliki broj hitaca iz vatrenog oružja, a policija je odmah nakon zločina zatvorila ceo kvart i osigurala lice mesta. - Motivi pucnjave i dalje nisu poznati -… »

Pucnjava u Berlinu: Izrešetana tri muškarca iz Novog Pazara, ispaljeno čak 29 hitaca

Blic 21.06.2021
Tri muškarca iz Novog Pazara ranjena su sinoć u pucnjavi u berlinskoj ulici Milerštrase ispred jednog šiša-bara. Prevezeni su sa ozbiljnim povredama u bolnicu, a za osumnjičenim pucačem se traga, prenose nemački mediji. Kako je saopštilo nemačko… »

Pucnjava u Berlinu: Izrešetana tri muškarca iz Novog Pazara, ispaljeno čak 29 hitaca

Blic 21.06.2021
Tri muškarca iz Novog Pazara ranjena su sinoć u pucnjavi u berlinskoj ulici Milerštrase ispred jednog šiša-bara. Prevezeni su sa ozbiljnim povredama u bolnicu, a za osumnjičenim pucačem se traga, prenose nemački mediji. Kako je saopštilo nemačko… »

Pucnjava ispred šiša bara u Berlinu: Ubijen jedan Novopazarac, dvojica teško ranjena (Video)

Sandžak press 21.06.2021
Tri muškarca iz Novog Pazara ranjena su sinoć u pucnjavi u berlinskoj ulici Milerštrase ispred jednog šiša-bara. Prevezeni su sa ozbiljnim povredama u bolnicu, a za osumnjičenim pucačem se traga, prenose nemački mediji. Kako je saopštilo nemačko… »

PUCNJAVA U BERLINU! Ubijen Novopazarac, još dva teško ranjena

Sandžak haber 21.06.2021
BERLIN – U pucnjavi koja se dogodila sinoc u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara, saznaje indeksonline.rs Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose… »

Tri osobe iz Srbije izrešetane u pucnjavi u Berlinu

Nova 21.06.2021
U pucnjavi, koja se dogodila sinoć u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je podlegla povredama. Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama… »

Pucnjava u Berlinu! Ubijen Novopazarac, još dva teško ranjena

IndeksOnline 21.06.2021
BERLIN – U pucnjavi koja se dogodila sinoc u berlinskoj ulici Milerštrase, ispred jednog šiša-bara, ranjena su tri lica iz Novog Pazara, saznaje indeksonline.rs Tri osobe su hospitalizovane sa ozbiljnim povredama, a za osumnjičenim se traga, prenose… »

Vesti dana »