Povezane vesti
Novi performans Pijaniste „Dinar za kulturu i umetnost“ (FOTO)
Danas 21.06.2021
Andrej Josifovski alias Pijanista ulični umetnik i arhitekta izveo je danas performans kod semafora ispred Arhitektonskog fakulteta u kome je od prolaznika i vozača koji su čekali zeleno svetlo prosio za kulturu i umetnost. Prve novce je dobio od dve… »
Doktorirao pa počeo da prosi: Čistači ulica imaju veću platu
Nova 21.06.2021
Početak prosjačenja na ulici danas je zvanično promocija moje "Runaway fondacije", koja kao glavni cilj ima afirmisanje umetnosti i kulture. Stanje je u tim oblastima toliko loše da sam se odlučio da, kao prosjak, izađem na ulicu i pokažem da je važno… »
Novi performans Pijaniste „Dinar za kulturu“: Umetnost na prosjačkom štapu
N1 Info 21.06.2021
Cilj mi je da zaradim između 240 i 350 hiljada evra, kazao je za Nova.rs umetnik Andrej Josifovski Pijanista, uoči svog novog performansa koji je počeo u pet do 12 ispred Arhitektonskog fakulteta, na kojem je nedavno odbranio doktorat. Sa natpisom „Dinar… »
Dajte neki dinar
Nova 21.06.2021
Umetnik Andrej Josifovski Pijanista sa natpisom „Dinar za umetnost i kulturu” izašao je na ulicu da zaradi koju paru za umetnost „koja je u ovoj zemlji na prosjačkom stapu“ kako kaže.… »
Pijanista počeo da prosi: Cilj mi je da skupim 350.000 evra
Nova 21.06.2021
Cilj mi je da zaradim između 240 i 350 hiljada evra, kazao je za Nova.rs umetnik Andrej Josifovski Pijanista, uoči svog novog performansa koji je počeo u pet do 12 ispred Arhitektonskog fakulteta, na kojem je nedavno odbranio doktorat. Sa natpisom „Dinar… »
Vesti dana »
"Ne mogu da dišem - Gledaš li ti meč?" Novak pobesneo na trenera pa žestoko opsovao!
Kurir pre 48 minutajoš 30 povezanih
Darko jedva preživeo udes, otac mu umro posle operacije, sad izgubio brata: Strašne porodične tragedije Lazića
Telegraf pre 13 minutajoš 17 povezanih
Srpska posla! Nikola Jokić začepio usta celom svetu (video)
Večernje novosti pre 48 minutajoš 13 povezanih
Vremenska prognoza za 12. mart: Tokom dana sunčano, u nekim krajevima kratkotrajna kiša
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih