Повезане вести

Нови перформанс Пијанисте „Динар за културу и уметност“ (ФОТО)

Нови перформанс Пијанисте „Динар за културу и уметност“ (ФОТО)

Данас 21.06.2021
Андреј Јосифовски алиас Пијаниста улични уметник и архитекта извео је данас перформанс код семафора испред Архитектонског факултета у коме је од пролазника и возача који су чекали зелено светло просио за културу и уметност. Прве… »
Докторирао па почео да проси: Чистачи улица имају већу плату

Докторирао па почео да проси: Чистачи улица имају већу плату

Нова 21.06.2021
Почетак просјачења на улици данас је званично промоција моје "Рунаваи фондације", која као главни циљ има афирмисање уметности и културе. Стање је у тим областима толико лоше да сам се одлучио да, као просјак, изађем на улицу… »
Нови перформанс Пијанисте „Динар за културу“: Уметност на просјачком штапу

Нови перформанс Пијанисте „Динар за културу“: Уметност на просјачком штапу

Н1 Инфо 21.06.2021
Циљ ми је да зарадим између 240 и 350 хиљада евра, казао је за Нова.рс уметник Андреј Јосифовски Пијаниста, уочи свог новог перформанса који је почео у пет до 12 испред Архитектонског факултета, на којем је недавно одбранио… »
Дајте неки динар

Дајте неки динар

Нова 21.06.2021
Уметник Андреј Јосифовски Пијаниста са натписом „Динар за уметност и културу” изашао је на улицу да заради коју пару за уметност „која је у овој земљи на просјачком стапу“ како каже.… »
Пијаниста почео да проси: Циљ ми је да скупим 350.000 евра

Пијаниста почео да проси: Циљ ми је да скупим 350.000 евра

Нова 21.06.2021
Циљ ми је да зарадим између 240 и 350 хиљада евра, казао је за Нова.рс уметник Андреј Јосифовски Пијаниста, уочи свог новог перформанса који је почео у пет до 12 испред Архитектонског факултета, на којем је недавно одбранио… »

Вести дана »