Povezane vesti
Mega čuva jednog od talentovanih igrača, Cerovina ostaje
Nova 21.06.2021
Srpski košarkaš Luka Cerovina produžio je ugovor sa ekipom Mege, saopštio je u ponedeljak beogradski klub. Cerovina u Megi igra od 2016. godine, a ove sezone je u ABA ligi beležio prosečno 4,8 poena i tri skoka po meču. U Superligi je prosečno… »
Oglasila se mega - još jedan potpis: Prave tim za novu sezonu - Nikola došao, a Luka ostaje!
Mondo 21.06.2021
Perspektivni košarkaš Mege ostaće u klubu i narednih sezona. Perspektivni košarkaš Mege ostaće u klubu i narednih sezona. Mladi košarkaš Mege Luka Cerovina (21) ostaće u klubu! On je potpisao novi ugovor, čime je ozvaničeno da će ostati deo… »
Potpis u Megi: Cerovina produžio ugovor
Večernje novosti 21.06.2021
FOTO: MegaBemaks/Ivica Veselinov Cerovina nastupa u igra od 2016. godine, a ove sezone je u ABA ligi beležio prosečno 4,8 poena i tri skoka po meču. U Superligi je prosečno postizao 6,1 poen, dok je svoju najbolju partiju odigrao u trećem meču… »
Novi potpis: Mega produžila ugovor sa Cerovinom
Mozzart sport 21.06.2021
“Imali smo sjajnu sezonu iza sebe, a ja ću dati sve od sebe na treninzima i na utakmicama da se i u narednoj zajedno radujemo novim uspesima”, kaže momak koji nastupa na pozicijama dva i tri. Mega nastavlja sa formiranjem tima za sledeću sezonu, a… »
Novi potpis u Megi!
Sportske.net 21.06.2021
Bek koji je od 2016. godine član Mege, Luka Cerovina, potpisao je novi ugovor sa klubom. "Hvala Megi na ukazanom poverenju, ne samo sada već i za sve prethodne godine koje sam u klubu. Imali smo sjajnu sezonu iza sebe, a ja ću dati sve od sebe na… »
Vesti dana »
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 11 satijoš 1 povezana
Bisljimi: Srbija odustala od intervencije da se osnaži uloga UNMIK-a u sporazumu o nestalima
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Mladić iz bogate porodice optužen za prvostepeno ubistvo šefa američke osiguravajuće kuće
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana