Повезане вести

Мега чува једног од талентованих играча, Церовина остаје

Мега чува једног од талентованих играча, Церовина остаје

Нова 21.06.2021
Српски кошаркаш Лука Церовина продужио је уговор са екипом Меге, саопштио је у понедељак београдски клуб. Церовина у Меги игра од 2016. године, а ове сезоне је у АБА лиги бележио просечно 4,8 поена и три скока по мечу. У… »
Огласила се мега - још један потпис: Праве тим за нову сезону - Никола дошао, а Лука остаје!

Огласила се мега - још један потпис: Праве тим за нову сезону - Никола дошао, а Лука остаје!

Мондо 21.06.2021
Перспективни кошаркаш Меге остаће у клубу и наредних сезона. Перспективни кошаркаш Меге остаће у клубу и наредних сезона. Млади кошаркаш Меге Лука Церовина (21) остаће у клубу! Он је потписао нови уговор, чиме је озваничено да ће… »
Потпис у Меги: Церовина продужио уговор

Потпис у Меги: Церовина продужио уговор

Вечерње новости 21.06.2021
ФОТО: МегаБемакс/Ивица Веселинов Церовина наступа у игра од 2016. године, а ове сезоне је у АБА лиги бележио просечно 4,8 поена и три скока по мечу. У Суперлиги је просечно постизао 6,1 поен, док је своју најбољу партију одиграо… »
Нови потпис: Мега продужила уговор са Церовином

Нови потпис: Мега продужила уговор са Церовином

Моззарт спорт 21.06.2021
“Имали смо сјајну сезону иза себе, а ја ћу дати све од себе на тренинзима и на утакмицама да се и у наредној заједно радујемо новим успесима”, каже момак који наступа на позицијама два и три. Мега наставља са формирањем тима за… »
Нови потпис у Меги!

Нови потпис у Меги!

Спортске.нет 21.06.2021
Бек који је од 2016. године члан Меге, Лука Церовина, потписао је нови уговор са клубом. "Хвала Меги на указаном поверењу, не само сада већ и за све претходне године које сам у клубу. Имали смо сјајну сезону иза себе, а ја ћу… »

Вести дана »