Повезане вести
Мега чува једног од талентованих играча, Церовина остаје
Нова 21.06.2021
Српски кошаркаш Лука Церовина продужио је уговор са екипом Меге, саопштио је у понедељак београдски клуб. Церовина у Меги игра од 2016. године, а ове сезоне је у АБА лиги бележио просечно 4,8 поена и три скока по мечу. У… »
Огласила се мега - још један потпис: Праве тим за нову сезону - Никола дошао, а Лука остаје!
Мондо 21.06.2021
Перспективни кошаркаш Меге остаће у клубу и наредних сезона. Перспективни кошаркаш Меге остаће у клубу и наредних сезона. Млади кошаркаш Меге Лука Церовина (21) остаће у клубу! Он је потписао нови уговор, чиме је озваничено да ће… »
Потпис у Меги: Церовина продужио уговор
Вечерње новости 21.06.2021
ФОТО: МегаБемакс/Ивица Веселинов Церовина наступа у игра од 2016. године, а ове сезоне је у АБА лиги бележио просечно 4,8 поена и три скока по мечу. У Суперлиги је просечно постизао 6,1 поен, док је своју најбољу партију одиграо… »
Нови потпис: Мега продужила уговор са Церовином
Моззарт спорт 21.06.2021
“Имали смо сјајну сезону иза себе, а ја ћу дати све од себе на тренинзима и на утакмицама да се и у наредној заједно радујемо новим успесима”, каже момак који наступа на позицијама два и три. Мега наставља са формирањем тима за… »
Нови потпис у Меги!
Спортске.нет 21.06.2021
Бек који је од 2016. године члан Меге, Лука Церовина, потписао је нови уговор са клубом. "Хвала Меги на указаном поверењу, не само сада већ и за све претходне године које сам у клубу. Имали смо сјајну сезону иза себе, а ја ћу… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Еуроневс пре 25 минутајош 18 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 20 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 21 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 11 минутајош 30 повезаних