Повезане вести

Норвежанин на мети звезде? Ево шта је нападач Молдеа рекао о својој будућности...

Норвежанин на мети звезде? Ево шта је нападач Молдеа рекао о својој будућности...

Вечерње новости 21.06.2021
ФОТО: ЕПА Голгетер Молдеа је дуго праћен, а последњих двадесетак дана је "притиснут" је позивима из Београда. Све препоруке на крају је за 27-годишњег голгетер дао и Милош Милојевић, нови Хамарбијев тренер и донедавни помоћник… »
Охи неће да коментарише интересовање Звезде: Битно је да сам у шанси и да ме саиграчи лакше налазе

Охи неће да коментарише интересовање Звезде: Битно је да сам у шанси и да ме саиграчи лакше налазе

Моззарт спорт 21.06.2021
Нападач Молдеа каже да је све препустио менаџеру. Како вам је МОЗЗАРТ Спорт јуче ексклузивно открио, Црвена звезда је нациљала норвешког нападача Охија Омоиџуанфа као једно од капиталних појачања за ово лето. Голгетер Молдеа… »
Пријовић и Омоижуанфо у Звезди?

Пријовић и Омоижуанфо у Звезди?

Дневник 21.06.2021
У Црвеној звезди чине све да скоцкају најбољи тим у последњих двадесетак година и с тим у вези су близу реализације још два велика трансфера. После Драговића, који је појачао дефанзиву, а сада је у жижи и напад. Нови играчи… »

Вести дана »