Povezane vesti

Dečak kojeg je ujeo poskok za obraz je živ zahvaljujući aleksandru: Policajac do detalja opisao kako su ga spasili

Mondo 22.06.2021
Dečaka iz Severne Makedonije 20. juna u Jelašničkoj klisuri napao poskok. Dečak je herojskim činom dva policajca izbegao fatalnu sudbinu. Dečaka iz Severne Makedonije 20. juna u Jelašničkoj klisuri napao poskok. Dečak je herojskim činom dva… »

Policajci o spasavanju dečaka kog je ujeo poskok: Držao se za obraz i dozivao majku. Bio je hrabar

Telegraf 22.06.2021
Dečaka je poskok ujeo iznad usne. - Čekali smo svoj red da se spustimo niz stenu u Jelasničkoj klisuri kada smo čuli dečaka kako doziva majku. Sekund kasnije videli smo ga kako se drži za obraz i izgovara da ga je ujeo poskok." Ovako započinju… »

Držao se za obraz i dozivao majku: Ispovest policajaca koji su spasili dečaka nakon ujeda poskoka

Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Jutjub/Entertainment Tonight/Django Egzotik Dečak je zahvaljujući brzoj reakciji ova dva policajaca na vreme primio serum protiv zmijskog otrova i prošao bez težih posledica. Hrabri policajci ispričali su za "Blic" šta se dogodilo kobnog dana… »

"Čuli smo kako doziva majku": Ispovest policajaca koji su spasili dečaka nakon što ga je poskok ujeo za lice u Jelasničkoj…

Blic 21.06.2021
"Čekali smo svoj red da se spustimo niz stenu u Jelasničkoj klisuri kada smo čuli dečaka kako doziva majku. Sekund kasnije videli smo ga kako se drži za obraz i izgovara da ga je ujeo poskok." Ovako za "Blic" započinju priču Aleksandar Popović… »

Vesti dana »