Povezane vesti

Erdogan: Turska i SAD ulaze u ‘novo doba’ odnosa

Danas 22.06.2021
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je u ponedeljak da Turska i Sjedinjene Države ulaze u „novu eru“ odnosa koji su bili pogoršani poslednjih godina zbog niza pitanja, iako su te dve države saveznice u NATO. On je, međutim, pozvao SAD na… »

Erdoganova "nova era" s amerikom: Ankara traži od SAD poštovanje suverenih prava

Večernje novosti 22.06.2021
Foto: Depositphotos/Printscreen Govoreći nekoliko dana posle prvog susreta s američkim kolegom DŽozefom Bajdenom tokom samita NATO u Briselu, Erdogan koji se suočava sa ekonomskim padom je u govoru koji je prenosila televizija rekao: - Složili smo se… »

Erdogan: Turska i SAD ulaze u novo doba odnosa

Al Jazeera 22.06.2021
Turski čelnik je govorio nekoliko dana poslije svog prvog susreta sa američkim predsjednikom Bidenom otkako je preuzeo dužnost. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan rekao je u ponedeljak da Turska i Sjedinjene Američke Države ulaze u „novu… »

Erdogan pokušava da popravi stvari

B92 22.06.2021
Ankara -- Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je u ponedeljak da Turska i Sjedinjene Države ulaze u "novu eru" odnosa. A ti odnosi su se, kako dodaje, pogoršali poslednjih godina zbog niza pitanja, iako su te dve države saveznice u NATO… »

Erdogan: Počinje „novo doba“ odnosa Turske i SAD

Nova 22.06.2021
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je u ponedeljak da Turska i Sjedinjene Države ulaze u "novu eru" odnosa koji su pogoršali poslednjih godina zbog niza pitanja, iako su te dve države saveznice u NATO. Erdogan je, međutim, pozvao SAD na… »

Vesti dana »