Povezane vesti
Slaven Došlo: Zbog popularnosti sam pribegao alkoholu
Nova 22.06.2021
Glumac Slaven Došlo dao je veliki intervju u emisiji "Realna priča", te je govorio o popularnosti i glumi, navodeći da je 2015. godine pribegavao alkoholu jer je popularnost za njega bila "mnogo intenzivna". „Ta 2015. godina je za mene bila mnogo… »
Srpski glumac priznao: "zbog popularnosti sam pribegao alkoholu" Ispričao sve o svojoj borbi i tome kako se izvukao
Blic 22.06.2021
Glumac Slaven Došlo proslavio se 2015. godine kada se prvi put pojavio na filmskom platnu u filmovima "Pored mene" i "Panama". Nakon toga njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, i te godine je postao miljenik publike. Međutim, malo ko zna… »
Slaven došlo o teškim trenucima: Sreća je zapravo mir!
Večernje novosti 21.06.2021
Foto: Printskrin Youtube/ MONDO PORTAL - Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne… »
Vesti dana »
Pao prvi sneg u Srbiji: Planinski putevi otvoreni, kamioni na granici čekaju satima
Vreme pre 30 minutajoš 16 povezanih
Odjeknule eksplozije, dim se nadvio nad gradom Žestok napad Rusa na zapadu Ukrajine (foto)
Alo pre 10 minutajoš 14 povezanih
Bivši selektor Srbije odveo najmanju zemlju ikada na Mundijal! VIDEO
B92 pre 46 minutajoš 17 povezanih
VIDEO Dončić i Lebron konačno zajedno „plesali“, dabl-dabl Nurkića nije pomogao Juti
Nova pre 5 minutajoš 14 povezanih