Povezane vesti
ŠOK ISPOVEST ACE LUKASA O ARKANU: Rekao mi je da mu PUCAM u GLAVU, a on će sve da sredi!
Svet & Skandal 22.06.2021
Neotkriveni detalji! Posebno poglavlje u svojoj knizi „Ovo sam ja“ folk zvezda Aca Lukas posvetio je Željku Ražnatoviću Arkanu, ubijenom mužu Svetlane Cece Ražnatović. On je opisao njihov odnos, ali i ponude koje je dobijao od njega – kako kaže, između… »
Arkan mi je rekao da ga ubijem, a on će sve da sredi: Šokantna ispovest Ace Lukasa - "Uvedi ga u stan i pucaj u glavu!"
Mondo 22.06.2021
Pevač Aca Lukas otkrio detalje druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u svojoj knjizi "Ovo sam ja" Pevač Aca Lukas otkrio detalje druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u svojoj knjizi "Ovo sam ja" Folk pevač Aca Lukas napravio je buru sa… »
Vesti dana »

"Postupajući po prijavi DRI ugrozili bismo čitav sistem predškolskog obrazovanja" Nikodijević: Na to ne pristajemo, ostajemo iza stava gradonačelnika
Alo pre 17 minutajoš 29 povezanih

Policija u novosadskom Rektoratu zbog sastanka sa rektorom, deo zaposlenih ne želi da uđe
Radio sto plus pre 2 satajoš 14 povezanih

Pao sa velike visine u mlin: Horor u Batajnici: Vatrogasci izvlačili povređenog muškarca
Blic pre 17 minutajoš 33 povezane