Povezane vesti
ŠOK ISPOVEST ACE LUKASA O ARKANU: Rekao mi je da mu PUCAM u GLAVU, a on će sve da sredi!
Svet & Skandal 22.06.2021
Neotkriveni detalji! Posebno poglavlje u svojoj knizi „Ovo sam ja“ folk zvezda Aca Lukas posvetio je Željku Ražnatoviću Arkanu, ubijenom mužu Svetlane Cece Ražnatović. On je opisao njihov odnos, ali i ponude koje je dobijao od njega – kako kaže, između… »
Arkan mi je rekao da ga ubijem, a on će sve da sredi: Šokantna ispovest Ace Lukasa - "Uvedi ga u stan i pucaj u glavu!"
Mondo 22.06.2021
Pevač Aca Lukas otkrio detalje druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u svojoj knjizi "Ovo sam ja" Pevač Aca Lukas otkrio detalje druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom u svojoj knjizi "Ovo sam ja" Folk pevač Aca Lukas napravio je buru sa… »
Vesti dana »

Stric proslavljenog srpskog košarkaša, bivši direktor Zavoda za zaštitu spomenika: Ko je Siniša Jokić, jedan od privedenih zbog pada nadstrešnice?
Nedeljnik pre 15 minutajoš 156 povezanih

"Ništa neočekivano": Dodik se obratio javnosti o drugostepenoj presudi: "Dali su mandat nekome ko se rodio u kinder jajetu" (video)
Blic pre 39 minutajoš 55 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji i američke carine koje utiču na domaću privredu i globalna tržišta
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 41 povezana

SAD uvode nove carine na uvoz iz desetina zemalja, uključujući Srbiju, Kanadu i Severnu Makedoniju; Kosovo ukida carine na američku robu
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 65 povezanih

Hoće li nam nevreme pokvariti vikend: RHMZ objavio vremensku prognozu za predstojeće dane
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih