Povezane vesti
Dositejeva stipendija za 469 najboljih novosadskih studenata
Dnevnik 22.06.2021
Dodelom 469 stipendija studentima Univerziteta u Novom Sadu, otpočela je Akademska nedelja u Srbiji koju organizuju Fond za mlade talnte i Ministarstvo omladine i sporta. Zajedno sa novosadskim studentima, u Srbiji će biti nagrađeno takozvanom Dostijevom… »
Dodeljene stipendije najboljim studentima u Novom Sadu
RTV 22.06.2021
NOVI SAD - Ove godine 1.500 najboljih studenta završnih godina u Srbiji zaslužilo je stipendiju, takozvanu Dositejevu nagradu koju dodeljuje Fond za mlade talente Ministarstva omladine i sporta. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno sa… »
TVRĐAVA: Najboljim studentima uručene "Dositejeve nagrade" (FOTO)
Moj Novi Sad 22.06.2021
Ove godine 1.500 najbolјih studenta završnih godina u Srbiji zaslužilo je stipendiju, takozvanu Dositejevu nagradu, koju dodelјuje Fond za mlade talente Ministarstva omladine i sporta. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, zajedno sa predsednikom Fonda… »
Vesti dana »

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 59 minutajoš 28 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 8 povezanih

Politički zemljotres u srcu Evrope! Novi debakl za Makrona, premijer nakon 27 dana doneo drastičnu odluku: Francuskoj preti nova runda haosa, desnica traži izbore
Blic pre 24 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 24 minutajoš 26 povezanih