Povezane vesti
Razgovor državnog vrha: „Jesi li glasao za mene?“, „Ruka bi mi usahla“
N1 Info 22.06.2021
Premijer i predsednik Hrvatske Andrej Plenković i Zoran Milanović učestvuju na obeležavanju Dana antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica. Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili su jedan drugom ruku i razmenili… »
Nova svađa Plenkovića i Milanovića: “Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao”
Vesti online 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako… »
„Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao“: Plenković brisao ruke posle rukovanja sa Milanovićem
Sputnik 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako bi mu… »
Vesti dana »
Kozma: Naprednjaci iz Poslaničke grupe prijateljstva sa Nemačkom vređali goste iz Bundestaga
Beta pre 3 minutajoš 1 povezana
Đurić u Briselu: Zbog teških globalnih okolnosti oseća nešto više zaleta i zamaha za proširenje EU
Danas pre 43 minutajoš 1 povezana
Trampov specijalni izaslanik i Zelenski se neće sastati u Ankari, ukrajinski predsednik nezadovaljan mirovnim planom SAD
Danas pre 18 minutajoš 1 povezana
Čupao kosu aktivistima, otimao telefon studentima: Ko je Dejan Obrenović, novi komandant novosadske Žandarmerije?
Danas pre 13 minutajoš 1 povezana
Prevare u javnim nabavkama: Argentinski sud naložio zaplenu imovine bivše predsednice Kiršner od skoro 500 miliona dolara
Kurir pre 2 minutajoš 1 povezana