Povezane vesti
Razgovor državnog vrha: „Jesi li glasao za mene?“, „Ruka bi mi usahla“
N1 Info 22.06.2021
Premijer i predsednik Hrvatske Andrej Plenković i Zoran Milanović učestvuju na obeležavanju Dana antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica. Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili su jedan drugom ruku i razmenili… »
Nova svađa Plenkovića i Milanovića: “Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao”
Vesti online 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako… »
„Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao“: Plenković brisao ruke posle rukovanja sa Milanovićem
Sputnik 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako bi mu… »
Vesti dana »
Kurir na licu mesta dok traje potraga za telom ubijenog Nešovića: Kordoni raspoređeni duž jezera, evo na šta se policija fokusirala
Kurir pre 21 minutajoš 73 povezane
uživo Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 41 minutajoš 27 povezanih
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
(Foto) Sneg u maju: Kopaonik se zabeleo, zahlađenje donelo zimske uslove na planini
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Vučić u Bakuu: Verujem da sa Azerbejdžanom možemo 2027. da krenemo da gradimo gasnu elektranu kod Niša
RTV pre 12 minutajoš 20 povezanih