Povezane vesti

Razgovor državnog vrha: „Jesi li glasao za mene?“, „Ruka bi mi usahla“

Razgovor državnog vrha: „Jesi li glasao za mene?“, „Ruka bi mi usahla“

N1 Info 22.06.2021
Premijer i predsednik Hrvatske Andrej Plenković i Zoran Milanović učestvuju na obeležavanju Dana antifašističke borbe u Spomen-parku Brezovica. Plenković i Milanović hladno su se pozdravili uoči svečanosti, pružili su jedan drugom ruku i razmenili… »
Nova svađa Plenkovića i Milanovića: “Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao”

Nova svađa Plenkovića i Milanovića: “Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao”

Vesti online 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako… »
„Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao“: Plenković brisao ruke posle rukovanja sa Milanovićem

„Ruka bi mi se osušila da sam za tebe glasao“: Plenković brisao ruke posle rukovanja sa Milanovićem

Sputnik 22.06.2021
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković, koji već mesecima verbalno ratuju, po prvi put su se sreli posle dužeg vremena. Bliski susret obeležio je njihov kratak i neobičan razgovor, u kom je Plenković poručio Milanoviću kako bi mu… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 41 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 41 minutajoš 2 povezane
Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Pravo u centar pre 11 minutajoš 2 povezane