Povezane vesti
Susret posle 27 godina: Sastali se gradonačelnici Sarajeva i Banja Luke, bilo je i cveća i zagrljaja, a glavno pitanje je: Da…
Blic 22.06.2021
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, sa saradnicima je danas u Gradskoj upravi razgovarao sa delegacijom Grada Sarajeva koju je predvodila gradonačelnica Benjamina Karić. Gradonačelnica Sarajeva je pozdravila Banjalučane, građane Sarajeva i BiH… »
Prvi poslijeratni sastanak gradonačelnika Banje Luke i Sarajeva
Al Jazeera 22.06.2021
Draško Stanivuković i Benjamina Karić razgovarali su u Banjoj Luci i dogovorili izgradnju dvije identične česme kao znak prijateljstva. Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković izjavio je u utorak, poslije sastanka s gradonačelnicom Sarajeva… »
Gradonačelnici Banjaluke i Sarajeva zajedno posle 28 godina: Poručili da je prijateljstvo imperativ
Telegraf 22.06.2021
- Mi smo predstavnici mlade generacije političara koji žele da gledaju napred, koji bez obzira na različite stavove žele da sarađuju. Mi želimo da pokažemo da možemo drugačije od dosadašnje 30-godišnje politike koju gradonačelnik Stanivuković i ja nismo… »
Prvi posleratni sastanak gradonačelnika Sarajeva i Banjaluke
N1 Info 22.06.2021
Prvi susret gradonačelnika Sarajeva i Banjaluke, Benjamine Karić i Draška Stanivukovića, protekao je vrlo emotivno. Ovo je ujedno i prvi susret gradonačelnika ova dva grada u posleratnom periodu. Od samog trenutka susreta, gradonačelnici su razmenili… »
Vesti dana »
Bošnjak: Velika izlaznost pokazala da Srbi na AP KiM vide rešenje u izborima
RTV pre 9 minutajoš 34 povezane
Razoran zemljotres pogodio Filipine: Najmanje 12 poginulih i više od 200 povređenih; Upozorenje na opasnost od cunamija
Insajder pre 30 minutajoš 30 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 45 minutajoš 13 povezanih
Izmenjen režim saobraćaja na auto-putu kod Velike Plane zbog radova
Insajder pre 2 satajoš 13 povezanih