Повезане вести

Јована Јеремић открила пикантерије из спаваће собе и шокирала: "Фотографије у доњем вешу шаљем мужу и њима"

Јована Јеремић открила пикантерије из спаваће собе и шокирала: "Фотографије у доњем вешу шаљем мужу и њима"

Блиц 22.06.2021
Водитељка Јован Јеремић отворено је у једној емисији причала о томе каква је у кревету. - Кад имам партнера, тај ужива у интимним односима са мном- истакла је Јована, преноси "Еспресо". - Волим за себе да кажем да сам ватрена… »
Јована Јеремић: Ја сам уметница у кревету, мушкарац ужива у интимним односима са мном!

Јована Јеремић: Ја сам уметница у кревету, мушкарац ужива у интимним односима са мном!

Вести онлине 22.06.2021
Водитељка Јована Јеремић отворено је причала о томе каква је у кревету. – Ја нисам нинфоманка, у томе лежи драж. За себе могу да кажем да сам уметница и да умем то да радим. Ја то радим душом, када волим да буде добро. Волим да… »
Поента секса је само удри дубоко! Јована Јеремић поново шокирала - када је велики боли! Мора да буде пристојне величине

Поента секса је само удри дубоко! Јована Јеремић поново шокирала - када је велики боли! Мора да буде пристојне величине

Мондо 22.06.2021
Јована Јелеремић открила интимне детаље из кревета. Јована Јелеремић открила интимне детаље из кревета. Отказ водитељке Јоване Јеремић изазвао је огромну пажњу и сви медији су данима писали о томе, након чега је дала бројне… »

Вести дана »