Povezane vesti
Suzana pala u nesvest zbog poklona! Saša Popović otkrio koliko je "puko" na iznenađenje, a ona ni da čuje za to!
Mondo 22.06.2021
Saša Popović morao je da "se reši" poklona za rođendan. Saša Popović morao je da "se reši" poklona za rođendan. Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović nedavno je otkrila da je od muža za jedan rođendan dobila nesvakidašnji poklon - majmuna u kavezu… »
Saša Popović: Ženi sam za rođendan kupio majmuna
Nova 22.06.2021
Pevačica Suzana Jovanović pre nekoliko dana je ispričala da joj je suprug Saša Popović za jedan rođendan kupio majmuna, a on je sada za bosanske medije ispričao kako se to zbilo. „Bio je neki sajam 1998. ili 1999. godine. Bio sam na sajmu, tu u Beogradu… »
Vesti dana »
"Prošla sam pakao" prve reči Stanije Dobrojević nakon osvojenih 100.000 evra u superfinalu Elite 9! Evo kako je Maja reagovala na njenu pobedu (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 13 minutajoš 13 povezanih
Rhmz izdao upozorenje: Ovi delovi Srbije će biti na udaru grmljavine, grada i olujnog vetra
Mondo pre 48 minutajoš 9 povezanih
Novi udar na Iran, sve zbog nafte: Na meti komandni centri i lanseri raketa, vojska objavila detalje
Večernje novosti pre 39 minutajoš 8 povezanih