Povezane vesti
Obnova crkava i manastira na KiM dogovorena sa UNDP
Politika 23.06.2021
Eparhija raško-prizrenska saopštila je juče povodom nedavne izjave Hajrula Čekua, ministra kulture pri kosovskim institucijama o tome da su u programu restauracije kulturnog nasleđa tri pravoslavne crkve, da Eparhija nije imala nikakav sastanak i dogovor… »
Eparhija raško-prizrenska: Nismo imali nikakav sastanak i dogovor sa institucijama iz Prištine
Danas 23.06.2021
Eparhija raško-prizrenska nije imala nikakav sastanak i dogovor sa institucijama iz Prištine u vezi obnove pravoslavnih hramova, oglasili su se iz Eparhije, posle nedavne najave kosovskog ministra kulture da je dogovorena restauracija kulturnih… »
Eparhija: Obnova svetinja dogovorena sa UNDP, a ne s kosovskim institucijama
N1 Info 23.06.2021
Eparhija raško-prizrenska nije imala nikakav sastanak i dogovor sa institucijama iz Prištine u vezi sa obnovom pravoslavnih hramova, oglasili su se iz eparhije raško-prizrenske, nakon nedavne najave kosovskog ministra kulture da je dogovorena… »
Vesti dana »
Drama u Novom Pazaru još uvek traje, vatrena stihija nije ugašena: Na terenu čak 50 ekipa sa 19 vozila (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 10 minutajoš 47 povezanih
Očekuje nas velika promena vremena, stiže i vetar orkanske jačine: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Kraj jedne ere - poslednji ples je završen! Višestruki grend slem šampion odigrao svoj poslednji meč u karijeri na Australijan openu
Večernje novosti pre 30 minutajoš 46 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 30 minutajoš 24 povezane