Povezane vesti

Ovo do sada nismo videli: Nemačka policija slavila prolaz Hrvatske u drugu fazu, tu su i navijači! (video)

Ovo do sada nismo videli: Nemačka policija slavila prolaz Hrvatske u drugu fazu, tu su i navijači! (video)

Hot sport 23.06.2021
Odigrali su sjajan meč. Fudbalska reprezentacija Hrvatske je savladala Škotsku sa 3:1 u poslednjoj rundi grupe D. Ovi trijumfom izabranici Zlatka Dalića su uspeli da se kvalifikuju u narednu fazu, a navijači naših komšija su u Frankfurtu ovaj uspeh… »
OktagonBet tiket dana: Na euru će danas biti vrlo uzbudljivo, mi ‘jurimo’ golove!

OktagonBet tiket dana: Na euru će danas biti vrlo uzbudljivo, mi ‘jurimo’ golove!

Hot sport 23.06.2021
Danas ima dovoljno EURO-a da ispunimo ceo tiket U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu. 18.00 Slovakia – Spain Španija je napravila sebi situaciju da u poslednjem kolu moraju dobiti tvrde Slovake. Mora im se… »
Zlatko Dalić: Ludilo je šta se radi i piše, ali Bog me čuva

Zlatko Dalić: Ludilo je šta se radi i piše, ali Bog me čuva

Mozzart sport 23.06.2021
„Čuvaću dostojanstvo“, kaže selektor Hrvatske posle plasmana u osminu finala Prvenstva Evrope. Sa ivice provalije do nokaut faze. U jednom meču sve se okrenulo. Ma, za jedno poluvreme. Drugo, protiv Škotske, još na Hampden parku, kad je bila… »
Selektor Hrvatske: Ne razumem ovo ludilo, Bog me čuva

Selektor Hrvatske: Ne razumem ovo ludilo, Bog me čuva

Nova 23.06.2021
Fudbaleri Hrvatske savladali su Škotsku sa 3:1 (1:1) i tako obezbedili drugo mesto grupe D, a nakon meča je selektor Zlatko Dalić imao svojih pet minuta. Iako je Hrvatska bila na ivici eliminacije, uspela je da se podigne i prođe u nokaut fazu. Za… »

Vesti dana »