Povezane vesti

Srbija bolja od Meksika, slede kvalifikacije za Olimpijske igre

Srbija bolja od Meksika, slede kvalifikacije za Olimpijske igre

Beta 23.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Beogradu selekciju Meksika sa 81:77 (17:21, 28:22, 18:14, 18:20), u poslednjoj proveri pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Tokiju. Najefikasniji u timu Srbije bio je Boban Marjanović… »
Orlovi slavili u poslednjem pripremnom meču pred kvalifikacije: Dobar otpor Meksika i Bobijeva dominantna partija!

Orlovi slavili u poslednjem pripremnom meču pred kvalifikacije: Dobar otpor Meksika i Bobijeva dominantna partija!

Hot sport 23.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije je u poslednjoj pripremnoj utakmici pred kvalifikacioni turnir za OI savladala Meksiko sa 81:77. Pred sam meč stigla je informacija da će Vladimir Lučić propustiti turnir zbog povrede, ali da će biti u kontaktu sa… »
Srbija nije blistala, ali je pobedila Meksiko

Srbija nije blistala, ali je pobedila Meksiko

N1 Info 23.06.2021
Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Meksiko u dvorani "Aleksandar Nikolić" 81:77 u poslednjoj proveri pred olimpijske kvalifikacije. Orlovi su u pripremnom periodu upisali sva četiri trijumfa. Severnoamerička selekcija mnogo bolje od… »
Marjanović o Jokiću: Postoji problem, nešto se dogodilo

Marjanović o Jokiću: Postoji problem, nešto se dogodilo

Nova 23.06.2021
Nikola Jokić je izazvao brojne reakcije odlukom da odustane od igranja za reprezentaciju na predstojećim takmičenjima. Boban Marjanović je u razgovoru za grčke medije izneo svoje viđenje takve odluke. „Stvari se mogu gledati iz različitih uglova… »
Marjanović izneo svoj stav o Jokiću: „Nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju“

Marjanović izneo svoj stav o Jokiću: „Nešto se dogodilo i moramo da razumemo situaciju“

Hot sport 23.06.2021
Gorostasni centar dao svoje gledište situacije oko Jokića. I dalje je odluka Nikole Jokića da ne nastupa za reprezentaciju ovog leta jedna od glavnih sportskih tema u Srbiji. Mnogi su razočarani odlukom ovogodišnjeg MVP-a jNikola pomogne ekipi na… »
Bobi progovorio o Jokiću - postoji problem, nešto se dogodilo! Marjanović poštuje Nikolu, ali Srbija je prioritet

Bobi progovorio o Jokiću - postoji problem, nešto se dogodilo! Marjanović poštuje Nikolu, ali Srbija je prioritet

Mondo 23.06.2021
Boban Marjanović izneo je svoj komentar povodom toga što Nikola Jokić predstojećeg leta neće nastupati za dres Srbije. Boban Marjanović izneo je svoj komentar povodom toga što Nikola Jokić predstojećeg leta neće nastupati za dres Srbije. Srpski… »
Marjanović: Niko ne odbija reprezentaciju zato što ne želi da igra, uglavnom postoji problem

Marjanović: Niko ne odbija reprezentaciju zato što ne želi da igra, uglavnom postoji problem

Mozzart sport 23.06.2021
"Svako ima svoju tačku gledišta. Kada su u pitanju državni timovi dobili smo poziv da odlučimo da li da budemo tu ili ne. Poštujem sve odluke i igrače koji ne žele da butu tu", izjavio je Boban Marjanović za grčku televiziju Cosmote… »
Nemanja Bjelica: Godinama zanemarujem porodicu i prijatelje da bih igrao za Srbiju

Nemanja Bjelica: Godinama zanemarujem porodicu i prijatelje da bih igrao za Srbiju

Mozzart sport 23.06.2021
"Reprezentacija mi je sve. Predstavljati svoju zemlju je za mene čast i zadovoljstvo. Što sam stariji i iskusniji, vidim da ni klupske titule, niti lična dostignuća ne mogu da se mere sa onim što si uradio za domovinu. Ne3procenjivo je kada kao… »
Bjelici je reprezentacija svetinja: Ne ljutite se na otkaze, shvatiće pred kraj karijere

Bjelici je reprezentacija svetinja: Ne ljutite se na otkaze, shvatiće pred kraj karijere

Večernje novosti 23.06.2021
foto: Tviter - Nema tu šta da se razmišlja. Već više od decenije, čim završim sezonu u klubu, slede obaveze u državnom timu. Pokušaću da budem direktan koliko je to moguće i da izbegnem fraze. Meni je reprezentacija sve. Predstavljati Srbiju za… »
Bjelica brutalno iskreno o otkazima Srbiji i reprezentaciji

Bjelica brutalno iskreno o otkazima Srbiji i reprezentaciji

Nova 23.06.2021
Nemanja Bjelica, košarkaš Srbije, govorio je šta za njega znači igranje za reprezentaciju, a onda i prokomentarisao otkaze nekih sunarodnika. Bjelica je ovog leta postao slobodan igrač, ali ni nerešena klupska situacija ga nije odvratila od želje… »
Ugledajte se na Bjelicu: Čas patriotizma srpskog asa – Beli otkrio šta za njega znači reprezentacija, pa se dotakao…

Ugledajte se na Bjelicu: Čas patriotizma srpskog asa – Beli otkrio šta za njega znači reprezentacija, pa se dotakao…

Hot sport 23.06.2021
Za Nemanju Bjelicu reprezentacija znači samo jedno – svetinja. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica slobodan je ovog leta u izboru nove sredine, i baš zbog toga su mnogi mislili da on neće obući reprezentativni dres, pošto ne bi rizikovao da se… »
Patriotske lekcije nemanje bjelice - meni je reprezentacija sve: Ne ljutite se na otkaze, shvatiće pred kraj karijere!

Patriotske lekcije nemanje bjelice - meni je reprezentacija sve: Ne ljutite se na otkaze, shvatiće pred kraj karijere!

Mondo 23.06.2021
Srpski košarkaš Nemanja Bjelica govorio je o reprezentaciji Srbije koja je za njega svetinja, kao i otkazima pojedinih igrača nakon teške klupske sezone. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica govorio je o reprezentaciji Srbije koja je za njega svetinja… »

Vesti dana »