Povezane vesti
Popović otkrio ko će biti žiri u novoj sezoni Zvezda Granda
Nova 23.06.2021
Saša Popović otkrio je da u novoj sezoni popularnog šou programa Zvezde Granda neće doći do promene žirija. „Ne menja se ništa. Koliko ja znam, do promena ne dolazi . Možda neko od žirija kaže ja ne bi da učestvujem u sledećoj sezoni, pa… »
"Lako ćemo napraviti zamenu": Saša Popović otkrio ko će biti žiri u novoj sezoni "Zvezda Granda"
Blic 23.06.2021
Saša Popović otkrio je ko će činiti sastav žirija u novoj sezoni za zvezdu "Granda". - Ne menja se ništa. Koliko ja znam, do promena ne dolazi - kazao je on i dodao: - Možda neko od žirija kaže ja ne bi da učestvujem u sledećoj sezoni, pa ćemo… »
Vesti dana »
(Foto) ovo je svima promaklo na koncertu Aleksandre Prijović: Mali Aleksandar bio na bini, a niko ga nije video: Evo i kako, mališan je ovako uživao
Blic pre 41 minutajoš 14 povezanih
Rhmz se upozorenjem oglasio još jutros pre 5: Kiša koja pada prelazi u sneg, danas će ga biti i do 10 cm! Beograd će se zabeleti već od popodneva (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 8 povezanih
Prvi snimci teške nesreće u Paraćinu: Automobil sav zgužvan, nasred ulice otkinuta vrata, karoserija završila u izlogu (video)
Kurir pre 23 minutajoš 8 povezanih
Tramp ukida sva ograničenja proizvodnje energije i zabranu izvoza gasa koju je uveo Bajden
Blic pre 3 satajoš 2 povezane