Повезане вести

ОПЕТ ШОКИРАО! Душан Јованчевић се огласио и поручио: Поново бих отео децу од Тање!

ОПЕТ ШОКИРАО! Душан Јованчевић се огласио и поручио: Поново бих отео децу од Тање!

Свет & Скандал 23.06.2021
Душан изјавом све изенадио! Супруг фолк певачице шокирао признањем да се не каје због свега што је урадио . Наравно да ми недостају Максим и Ђорђе, они су мој живот, због њих постојим! Код мене не постоји граница шта бих за… »
Огласио се тањин муж и шокирао: "Отео бих децу од мајке, за мене не постоји граница"

Огласио се тањин муж и шокирао: "Отео бих децу од мајке, за мене не постоји граница"

Блиц 23.06.2021
Тања Савић је вратила децу у Србију, а са њима тренутно борави у Смедереву. Њен супруг Душан Јованчевић се сада огласио, први пут након што су певачица и синови стигли у домовину. - Добро сам, жив човек се на све навикне. Деца… »
Покајао се, па рекао да би децу отео од мајке?! Бивши муж Тање Савић поново шокира - Не постоји граница шта бих урадио!

Покајао се, па рекао да би децу отео од мајке?! Бивши муж Тање Савић поново шокира - Не постоји граница шта бих урадио!

Мондо 23.06.2021
Душан Јованчевић, бивши супруг Тање Савић открио да би све урадио за своје синове који су после годину и по дана коначно са мајком. Душан Јованчевић, бивши супруг Тање Савић открио да би све урадио за своје синове који су после… »

Вести дана »