Povezane vesti
OPET ŠOKIRAO! Dušan Jovančević se oglasio i poručio: Ponovo bih oteo decu od Tanje!
Svet & Skandal 23.06.2021
Dušan izjavom sve izenadio! Suprug folk pevačice šokirao priznanjem da se ne kaje zbog svega što je uradio . Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su moj život, zbog njih postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio, rekao je… »
Oglasio se tanjin muž i šokirao: "Oteo bih decu od majke, za mene ne postoji granica"
Blic 23.06.2021
Tanja Savić je vratila decu u Srbiju, a sa njima trenutno boravi u Smederevu. Njen suprug Dušan Jovančević se sada oglasio, prvi put nakon što su pevačica i sinovi stigli u domovinu. - Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog… »
Pokajao se, pa rekao da bi decu oteo od majke?! Bivši muž Tanje Savić ponovo šokira - Ne postoji granica šta bih uradio!
Mondo 23.06.2021
Dušan Jovančević, bivši suprug Tanje Savić otkrio da bi sve uradio za svoje sinove koji su posle godinu i po dana konačno sa majkom. Dušan Jovančević, bivši suprug Tanje Savić otkrio da bi sve uradio za svoje sinove koji su posle godinu i po dana konačno… »
Vesti dana »
Hit izjava selektora Paragvaja: Ne znam ni gde igramo osminu finala
Kurir pre 22 minutajoš 36 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 4 satijoš 13 povezanih
I Holandija ispala na penale: Šok u 91. minutu, pa Bonu - nastavlja se marokanska bajka!
Mondo pre 22 minutajoš 8 povezanih