Povezane vesti

Ranjen tridesetogodišnjak u pucnjavi na Novom naselju u Novom Sadu

Dnevnik 23.06.2021
Danas, nešto pre 10 časova, došlo je do pucnjave u Ulici Đorđa Nikšića Johana na novosadskom Novom naselju, javlja portal NS uživo. Ranjen je muškarac star 30 godina koji je od ranije poznat policiji. On je upucan iz vatrenog oružja. Policija je… »

Ranjen muškarac (30) u pucnjavi na Novom naselju

Luftika 23.06.2021
U pucnjavi na Novom naselju u ulici Đorđa Nikšića Johana, jutros oko 10 sati, ranjen je tridesetogodišnji muškarac. Prema pisanju portala 021.rs, napadač je pronađen i uhapšen ubrzo nakon incidenta, a obojica su od ranije poznati policiji zbog… »

Fotografija sa mesta pucnjave u Novom Sadu, vidi se rupa od metka: Ranjen mladić (30)

Telegraf 23.06.2021
Policija je identifikovala napadača i on je uhapšen. Danas, nešto pre 10 časova, došlo je do pucnjave u Ulici Đorđa Nikšića Johana u Novom Sadu, piše portal NS uživo. Kako saznajemo, ranjen je muškarac star 30 godina koji je od ranije poznat… »

Novi detalji pucnjave u Novom Sadu: Muškarac ranjen u grudi

B92 23.06.2021
Jedna osoba upucana je jutros u Ulici Đorđa Nikšića Johana u novosadskom Novom naselju. Kako se navodi, policija je uhapsila osumnjičenog. Kako javlja TV Prva, ranjeni muškarac (30) upucan je iz vatrenog oružja, a prema nezvaničnim informacijama i… »

Ranjen mladić na Novom naselju, napadač uhapšen

RTV 23.06.2021
NOVI SAD - Danas oko 10h u ulici Đorđa Nikšića Johana 5 u Novom Sadu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen S. J. (30) koji je od ranije poznat policiji po raznim krivičnim delima poput nasilničko ponašanje, oružje i droga. On je prevezen u… »

Upucan muškarac u Novom Sadu usred bela dana: Lekari mu se bore za život, napadač uhapšen

Mondo 23.06.2021
S. J. (30). ranjen je u pucnjavi u Novom Sadu u ulici Đorđa Nikšiča broj 5. S. J. (30). ranjen je u pucnjavi u Novom Sadu u ulici Đorđa Nikšiča broj 5. On je prebačen u Klinički centar Vojvodina gde lekari saniraju ranu od metka. Policija je… »

Prve fotografije sa mesta pucnjave u novom sadu: Poznato u kakvom je stanju ranjeni muškarac (foto)

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: N.Karlić U njega je oko 10 sati pucano iz vatrenog oružja ispred zgrade u u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u kojoj, kako nezvanično saznajemo stanuje. Napadač je pobegao, a povređenog tridesetgodišnjaka je neko prevezao u Urgentni centar… »

Upucan muškarac (30) u Novom Sadu: Policija uhapsila napadača

Blic 23.06.2021
Danas, nešto pre 10 časova, došlo je do pucnjave u Ulici Đorđa Nikšića Johana u Novom Sadu, piše portal NS uživo. Kako piše portal, ranjen je muškarac star 30 godina koji je od ranije poznat policiji. On je upucan iz vatrenog oružja, ali nije… »

Detalji pucnjave u Novom Sadu: Napadač pokušao da ga ubije ispred kuće, ovo je motiv?

Mondo 23.06.2021
Ranjeni Novosađanin je prevezen u Urgentni centar, a napadač uhapšen. Ranjeni Novosađanin je prevezen u Urgentni centar, a napadač uhapšen. U pucnjavi koja se danas u prepodnevnim satima dogodila na Novom naselju u Novom Sadu, ranjen je 30-godišnji… »

Pucnjava u novom sadu: Ranjen muškarac, hitno prevezen u KC Vojvodina

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: D.N. On je transportovan u KC Vojvodina gde mu se ukazuje lekarska pomoć. Policija je brzo identifikovala napadača i napadač je uhapšen. Upucani S. J. je od ranije poznat policiji zbog brojnih krivičnih dela (nasilničko ponašanje, oružje… »

Novi detalji pucnjave u novom sadu: Muškarac (30) ranjen ispred zgrade, uhapšen napadač

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: D.N. U njega je oko 10 sati pucano iz vatrenog oružja ispred zgrade u u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u kojoj, kako nezvanično saznajemo stanuje. Napadač je pobegao, a povređenog tridesetgodišnjaka je neko prevezao u Urgentni centar. Policija… »

021: Pucnjava u Novom naselju usred dana, ranjen tridesetogodišnjak

N1 Info 23.06.2021
Tridesetogodišnji muškarac ranjen je oko 10 časova u pucnjavi na Novom naselju, u Ulici Đorđa Nikšića Johana, u blizini broja 5, saznaje 021.rs. Kako 021.rs navodi, napadač je nedugo nakon ranjavanja uhapšen. Prema nezvaničnim informacijama… »

Prve fotografije sa mesta pucnjave i ranjavanja u Novom Sadu

Nova 23.06.2021
U Novom Sadu u Ulici Đorđa Nikšića Johana danas oko 10 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen muškarac (30), a napadač ubrzo uhapšen. Sudeći prema fotografijama sa lica mesta, jedan metak je prošao kroz staklo. Policija je nakon… »

Vesti dana »