Повезане вести

Тео поручује да је репрезентација светиња: Немаш право да кажеш да нећеш да играш, треба да пружимо подршку Јокићу!

Тео поручује да је репрезентација светиња: Немаш право да кажеш да нећеш да играш, треба да пружимо подршку Јокићу!

Хот спорт 23.06.2021
Капитен је био јасан. Милош Теодосић је у интервјуу за МоззартСпорт говорио о самом култу репрезентације, али и о отказима. Он је истакао да нико нема право да каже да неће да игра за национални тим. – Немаш право да кажеш да… »
Теодосић: Репрезентација ми је под обавезно

Теодосић: Репрезентација ми је под обавезно

Спортски журнал 23.06.2021
Моја генерација, годину-две старији и млађи, имају то усађено у себи из млађих категорија да је репрезентација под обавезно, рекао је капитен кошаркашке репетезентације Србије Милош Теодосић за Моцарт спорт. Теодосић ће на… »
Интервју – Милош Теодосић: Могао сам и ја да пропустим нека окупљања, али ми је репрезентација под обавезно

Интервју – Милош Теодосић: Могао сам и ја да пропустим нека окупљања, али ми је репрезентација под обавезно

Моззарт спорт 23.06.2021
“Немаш право да кажеш да нећеш да играш, можеш само да се повучеш као Стефан Марковић што је учинио због повреде. Не може да се размишља да ли хоћу или нећу“, каже капитен српске репрезентације за Моззарт Спорт. Одлука Николе… »
''Професор'' Бјелица одржао час о репрезентацији, многи да се замисле!

''Професор'' Бјелица одржао час о репрезентацији, многи да се замисле!

Спортске.нет 23.06.2021
Тема одустајања од репрезентативних наступа, односно одбијања позива селектора и овог лета је избила у први план, пре свега јер МВП НБА лиге Никола Јокић није имао довољно свежине после изузетно напорне сезоне да се прикључи… »
Ако нећеш да играш за Србију - повучеш се: Теодосић се огласио о Јокићу! "Ако је спреман 50 одсто, није то то!"

Ако нећеш да играш за Србију - повучеш се: Теодосић се огласио о Јокићу! "Ако је спреман 50 одсто, није то то!"

Мондо 23.06.2021
Искусни плејмејкер Милош Теодосић говорио је о "отказу" Николе Јокића репрезентацији Србије, али и о другима. Искусни плејмејкер Милош Теодосић говорио је о "отказу" Николе Јокића репрезентацији Србије, али и о другима. За… »
То што је Јокић урадио - нико није! Митар о отказу Србији: Све му је опроштено, он је као Ноле!

То што је Јокић урадио - нико није! Митар о отказу Србији: Све му је опроштено, он је као Ноле!

Мондо 23.06.2021
Српски нападач Александар Митровић говорио је о Николи Јокићу и његовом "отказу" репрезентацији Србије, као и МВП признању. Српски нападач Александар Митровић говорио је о Николи Јокићу и његовом "отказу" репрезентацији… »

Вести дана »