Povezane vesti
Predsjednik Skupštine Crne Gore: Dodik sam sebe proglasio nepoželjnim
Al Jazeera 23.06.2021
Aleksa Bečić je poručio predsjedavajućem Predsjedništvu BiH da je, zbog negativne reakcije na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, ‘sam sebi saopštio da je nepoželjan’. Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić reagirao je na izjavu predsjedavajućeg… »
Bečić odgovorio Dodiku: Sam sebi saopštio da je nepoželjan
RTV 23.06.2021
PODGORICA - Predsednik crnogorske skupštine Aleksa Bečić reagovao je na izjavu srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, da oni koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku, porukom da je Dodik… »
Bečić reagovao na dodikovu izjavu Predsednik skupštine pokušao da opravda sramnu rezoluciju, ali mu nije pošlo za rukom
Alo 23.06.2021
Dodik je ranije osudio donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu i poručio da u Republiku Srpsku "nisu dobrodošli" oni koji su glasali za taj dokument jer ta njihova odluka predstavlja "direktan udar na RS i srpski narod". Predsednik… »
Vesti dana »

(VIDEO) Parizer, sapun i čuvena dva jajeta - šta je još u paketu za pritvorenika Tomislava Momirovića
N1 Info pre 2 satajoš 79 povezanih

Drama u Humskoj: Partizan u nadoknadi vremena pobedio Radnički 1923
Euronews pre 24 satajoš 37 povezanih

Partizan se oglasio zbog Zvezdine pesme sa razglasa: „Podnećemo tužbu protiv odgovornog“
Nova pre 2 satajoš 33 povezane

Đoković seli ATP turnir iz Beograda? Evo gde Novak želi da ga premesti!
Kurir pre 2 satajoš 11 povezanih

Masovno trovanje na slavi u Srbiji: Pečenje "pokosilo" preko 15 gostiju, među otrovanima ima dece
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih