Povezane vesti
Predsjednik Skupštine Crne Gore: Dodik sam sebe proglasio nepoželjnim
Al Jazeera 23.06.2021
Aleksa Bečić je poručio predsjedavajućem Predsjedništvu BiH da je, zbog negativne reakcije na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, ‘sam sebi saopštio da je nepoželjan’. Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić reagirao je na izjavu… »
Bečić odgovorio Dodiku: Sam sebi saopštio da je nepoželjan
RTV 23.06.2021
PODGORICA - Predsednik crnogorske skupštine Aleksa Bečić reagovao je na izjavu srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, da oni koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku, porukom da je… »
Bečić reagovao na dodikovu izjavu Predsednik skupštine pokušao da opravda sramnu rezoluciju, ali mu nije pošlo za rukom
Alo 23.06.2021
Dodik je ranije osudio donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu i poručio da u Republiku Srpsku "nisu dobrodošli" oni koji su glasali za taj dokument jer ta njihova odluka predstavlja "direktan udar na RS i srpski narod". Predsednik… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 30 minutajoš 26 povezanih

Odluka o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice posle utvrđivanja statike Ministarka Sofronijević: Sve će zavisiti od nalaza struke
Dnevnik pre 5 minutajoš 15 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 0 minutajoš 34 povezane

Neredi u Parizu tokom proslave titule šampiona Evrope: Tinejdžer preminuo od ubodnih povreda
Euronews pre 15 minutajoš 13 povezanih