Povezane vesti
Predsjednik Skupštine Crne Gore: Dodik sam sebe proglasio nepoželjnim
Al Jazeera 23.06.2021
Aleksa Bečić je poručio predsjedavajućem Predsjedništvu BiH da je, zbog negativne reakcije na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, ‘sam sebi saopštio da je nepoželjan’. Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić reagirao je na izjavu predsjedavajućeg… »
Bečić odgovorio Dodiku: Sam sebi saopštio da je nepoželjan
RTV 23.06.2021
PODGORICA - Predsednik crnogorske skupštine Aleksa Bečić reagovao je na izjavu srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika, da oni koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku, porukom da je Dodik… »
Bečić reagovao na dodikovu izjavu Predsednik skupštine pokušao da opravda sramnu rezoluciju, ali mu nije pošlo za rukom
Alo 23.06.2021
Dodik je ranije osudio donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskom parlamentu i poručio da u Republiku Srpsku "nisu dobrodošli" oni koji su glasali za taj dokument jer ta njihova odluka predstavlja "direktan udar na RS i srpski narod". Predsednik… »
Vesti dana »

UŽIVO Paralelni skupovi za i protiv blokada širom Srbije: Policija na Voždovcu potiskivala građane zbog Vučića, incidenti kod FON-a, u Kraljevu i Novom Sadu (FOTO; VIDEO)
Danas pre 4 minutajoš 55 povezanih

Na 125 lokacija širom Srbije izašlo 144.000 građana u Beogradu na Voždovcu više od 20.000 građana reklo "stop" blokadama! Evo na šta je MUP apelovao
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 9 satijoš 36 povezanih

Milojević: ''Teško mi je pao Šerifov odlazak! Ćutao je, radio, mnogo nam pomogao...''
Sportske.net pre 1 satjoš 28 povezanih