Povezane vesti
Sonja zove, a ja u krevetu s dve devojke! Šokantna ispovest Ace Lukasa - "Terao sam ih da joj pevaju na telefon"
Mondo 23.06.2021
Pevač Aca Lukas otkrio detalje propalog braka sa Sonjom Vuksanović - pored ženine prevare, opisao i trenutak kada je bio u krevetu s dve devojke. Pevač Aca Lukas otkrio detalje propalog braka sa Sonjom Vuksanović - pored ženine prevare, opisao i trenutak… »
Vidi siso, nisi mene je*o da bi se hvalio! Lukas pretio srpskom košarkašu s kojim ga je Sonja varala: Nudio mi je novac!
Mondo 23.06.2021
Otkriven deo razgovora Lukasa i srpskog košarkaša sa kojim ga je Sonja prevarila. Otkriven deo razgovora Lukasa i srpskog košarkaša sa kojim ga je Sonja prevarila. Aca Lukas objavio Je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", koja je izazvala burne reakcije… »
Lukas tvrdi da ga je Sonja varala sa košarkašem Isplivali šok detalji: "Našao sam joj prepiske"
Blic 22.06.2021
Pevač Aca Lukas podigao je veliku prašinu autobiografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je otkrio nepoznate detalje iz burnog života. Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da… »
Vesti dana »
Sastanak Trampa i Sija u Pekingu trajao dva sata: Kina upozorila SAD zbog Tajvana
Nedeljnik pre 36 minutajoš 37 povezanih
Nakon hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i toplije: Kada se očekuje nova promena vremena
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Izmene izbornih zakona pred poslanicima: koje promene bi mogle biti vidljive već na narednim izborima?
Insajder pre 3 satajoš 12 povezanih
'Ovo je sjajno mesto': Tramp u Kini, sa njim i Mask, šefovi Nvidije, Epla, Blek roka
BBC News pre 1 satjoš 10 povezanih
Tkačenko: Najmanje 30 osoba povređeno u ruskom napadu na Kijev, jedna osoba poginula
Insajder pre 41 minutajoš 8 povezanih